Μιχαηλίδης πριν το ταξίδι για Πορτογαλία: «Έχω βάλει στοίχημα ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από πριν»

Κώστας Πετρωτός03 Απριλίου 2022

Το ταξίδι για την Πορτογαλία κάνει αυτή την ώρα ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Συνοδευόμενος από τον γυμναστή αποκατάστασης, Ανέστη Ασλανίδη, μέσω Ζυρίχης, πηγαίνει προς το Πόρτο όπου αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού από τον δόκτορα Ζοσέ Νορόνια για να ακολουθήσει στη συνέχεια μια περίοδος θεραπειών στην Λισσαβόνα. 

Το metrosport.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και μίλησε με τους δύο άνδρες λίγο πριν την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο για Ζυρίχη (προγραμματισμένη πτήση στις 10:30). Ο Γιαννιτσώτης στόπερ που φαίνεται να έχει αποδεχθεί ψυχολογικά τον τραυματισμό του, εμφανίστηκε πεισμωμένος για να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γυρίσει στα γήπεδα και να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο. Μιλώντας στο metrosport.gr, τόνισε:

"Είναι ένας Γολγοθάς σε εισαγωγικά, έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Είμαι δυνατός και έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι μια επιστρέψω πιο δυνατός από πριν".

Όταν ρωτήθηκε για το αν τον βοηθάει η πορεία της ομάδας, σχολίασε: "Εννοείται. Με βοηθά τα παιδιά να πηγαίνουν καλά και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Τα είπαμε και χθες, τους ευχήθηκα καλή επιτυχία. Το σημαντικό τώρα είναι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, να κάνω και εγώ την επέμβαση, να πάμε καλά και με την Μαρσέιγ και όλα θα έρθουν…"

Μιχαηλίδης και Ασλανίδης θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη μία μέρα πριν το δεύτερο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και ο νεαρός στόπερ δεν έκρυψε την λαχτάρα του να ζήσει από κοντά μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή στιγμή του ΠΑΟΚ φέτος, κοντά στους συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανέστης Ασλανίδης είχε συνοδέψει και τον μπατζανάκη του, Αντρέ Βιεϊρινια στην Πορτογαλία όταν είχε κάνει παρόμοια επέμβαση και έχει συνεργαστεί ξανά με το τιμ του δόκτορα Νορόνια, ενώ είχε αναλάβει στην Ελλάδα και την αποκατάσταση του Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.