Μιχαηλίδης: «ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις παντού»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2020

Ώθηση θα δώσει η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο αμυντικός του Δικεφάλου δήλωσε στη Nova ότι αυτός και οι συμπάικτες του έπαιξαν και για τον Ροντρίγκο που τραυματίστηκε και τον Ομάρ Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε στη φάση με τον Σουάρεθ.

Πρόσθεσε ότι θα παίξουν για τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα καθώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει παντού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μιχαηλίδης:

Για το παιχνίδι: «Περάσαμε δύσκολα μετά τον αποκλεισμό στο Europa League. Μπήκαμε πολύ δυνατά σήμερα, ήμασταν κυρίαρχοι και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε τι που συμβαίνει στο παιχνίδι μας έδωσε κίνητρο. Θέλαμε να κερδίσουμε για τους Ροντρίγκο και Ελ Καντουρί, αλλά και για όλον τον ΠΑΟΚ. Θα μας δώσει ώθηση για τα επόμενα ματς αυτή η νίκη και ο τρόπος που ήρθε, αφού μείναμε με 10 παίκτες νωρίς και παρόλα αυτά πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ματς με την Γρανάδα: «Μπορεί να έχουμε αποκλειστεί από την συνέχεια όμως έχουμε κίνητρο να νικήσουμε μία ομάδα όπως την Γρανάδα, γιατί ΠΑΟΚ είσαι και πρέπει να κερδίζεις παντού».

Για τη δράση του ΠΣΑΠ και τη συγκέντρωση χρημάτων για παιδιά που το έχουν ανάγκη: «Είναι χαρά μας να βοηθάμε τα παιδιά όσο γίνεται περισσότερο. Μακάρι να τρέξαμε και οι 22 ποδοσφαιριστές πολύ και να βοηθήσαμε όσο περισσότερο γίνεται τα παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.