Μιχαηλίδης: «Ο πραγματικός τελικός θα γίνει στις 22 Μαΐου»

Γιώργος Ζαΐρης07 Μαΐου 2021

Ένα ακόμη 90λεπτο κατέγραψε με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο νεαρός αμυντικός και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός ακόμη αγώνα, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο νεαρός αμυντικός υποστήριξε πως κάθε παιχνίδι που δίνει η ομάδα, αντιμετωπίζεται από όλους ως τελικός, ενώ χαρακτήρισε τον τελικό του Κυπέλλου που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 Μαϊου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ως πραγματικό τελικό.

Παρουσιάστηκε ρεαλιστής, τόνισε πως στην αρχική ενδεκάδα αγωνίζονται οι παίκτες που δικαιούνται να παίξουν βάσει της εικόνας που δείχνουν στις προπονήσεις.

 Ο Ιωάννης Μιχαηλίδης στις αρχικές του δηλώσεις, υποστήριξε: «Δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει αρκετές φορές την ΑΕΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Είμαστε πολύ καλά αυτή την περίοδο. Φαίνεται και από τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά και από τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται συνεχώς».

Ρωτήθηκε εάν οι παίκτες αισθάνονται κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και υποστήριξε: «Πράγματι υπάρχει κούραση. Πάντως το κλίμα είναι πολύ καλό. Κάθε ματς για εμάς είναι τελικός, όπως λέει και ο προπονητής μας. Είναι κίνητρο κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο εύκολο ή δύσκολο».

Συζητάτε στα αποδυτήρια, για την πρόκληση του τελικού του Κυπέλλου; «Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με ξεχωριστή σοβαρότητα. Είτε πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος, είτε για ματς Κυπέλλου. Τα βλέπουμε βεβαίως όλα τα ματς ανεξαιρέτως, σαν τελικούς. Για εμάς όλα είναι ίδια, απλά εκείνος, στις 22 Μαϊου είναι... πραγματικός τελικός».

Σας βοήθησε η αλλαγή σχηματισμού για να κερδίσετε τα τελευταία παιχνίδια στα πλέι οφ και στο Κύπελλο;  «Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακή η πορεία. Υπάρχουν, απλώς, σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δουλέψαμε πολύ και με τον καινούργιο προπονητή και με τον προηγούμενο και σιγά σιγά φαίνονται τα αποτελέσματα. Αλλάξαμε σχηματισμό, το ξέραμε αυτό το σύστημα και από τον προηγούμενο προπονητή. Μας βοήθησε πολύ στα αμυντικά μας καθήκοντα, ήρθαν και τα γκολ μπροστά και μπορώ να πω ότι μας βοήθησε».

Πως σχολιάζεις την προσωπική σου απόδοση; «Είναι από τις πρώτες χρονιές μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παίρνω εμπειρίες. Δεν είναι πρόβλημα αν παίζω ή αν δεν παίζω, εγώ δουλεύω καθημερινά για τον εαυτό μου και όταν μου δίνεται η ευκαιρία είμαι εκεί. Με το προηγούμενο σύστημα είχα πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Ηρθε ο νέος προπονητής, το άλλαξε, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Παίζει όποιος δικαιούται να παίζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.