Μιχαηλίδης: «Να δίνω το 100% και θα έρθει και το νέο συμβόλαιο»

Κώστας Πετρωτός31 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης  με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 για τον Δικέφαλο. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο 21χρονος αμυντικός μίλησε για την επιστροφή των οργανωμένων φιλάθλων στις εξέδρες, για τις ευκαιρίες που έχει πάρει φέτος και το γκολ που πέτυχε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσεχές παιχνίδι με την Κοπεγχάγη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή της ομάδας στις νίκες μετά από τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Ήταν πολύ σημαντικό. Μετά από μια νίκη παίρνουμε ψυχολογία ενόψει και των δύο πολύ σημαντικών παιχνιδιών που έχουμε μπροστά μας. Με την ψυχολογία που πήραμε και τη δουλειά μας, θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και για την Κυριακή».

Τη δική του παρουσία και τα περισσότερα παιχνίδια που έχει πάρει φέτος: «Είμαι χαρούμενος που πηγαίνω καλά μέχρι στιγμής. Δουλεύω καθημερινά για τον εαυτό μου και για την ομάδα. Εμείς δεν κοιτάμε ποτέ το ατομικό κομμάτι αλλά το σύνολο. Είμαστε ομάδα και δεν θα σταθώ ούτε στο γκολ μου, ούτε σε κάτι άλλο, αλλά στους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το σημαντικό για εμάς».

Σχολίασε το γεγονός ότι η Θύρα 4 γέμισε ξανά: «Εννοείται πως η Θύρα 4 μας δίνει ώθηση, για να δώσουμε πάνω από το 100% μας. Όπως φάνηκε και κόντρα στον Απόλλωνα, αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το 1-1. Βγήκαμε μπροστά, προηγηθήκαμε ξανά και κερδίσαμε σχετικά εύκολα στο τέλος το παιχνίδι».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα γκολ που δέχεται τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ, και το τέρμα του Απόλλωνα που ο Ράζβαν Λουτσέσκου το χαρακτήρισε «δώρο»: «Δεν έχει άδικο ο κ. Λουτσέσκου, η αλήθεια είναι ότι το γκολ που δεχθήκαμε ήταν δώρο από εμάς. Ξέρουμε ότι έχουμε δεχθεί περισσότερα γκολ από όσα θα έπρεπε και δουλεύουμε καθημερινά σε αυτό το κομμάτι. Θα βελτιωθούμε και θα είμαστε ακόμα καλύτερη στη συνέχεια».

Η συζήτηση αναμενόμενα πήγε και στην αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη, και το αν περιμένει να είναι διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Δανίας: «Δεν μπορώ να πω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό, αλλά σίγουρα θα έχει διαφορές, μιας και στην εξέλιξη του παιχνιδιού της Δανίας η Κοπεγχάγη έμεινε με 10 παίκτες. Η Κοπεγχάγη θα έρθει στη Θεσσαλονίκη πιο ψιλιασμένη, αλλά και εμείς θα είμαστε πιο έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Κατέληξε για τα σενάρια που εμφανίζονται στον Τύπο αναφορικά με την πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του: « «Εννοείται ότι αυτό είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή. Εμένα το μυαλό μου είναι στο γήπεδο, το να δουλεύω καθημερινά για να δίνω το 100% και μόνο αυτό. Τα άλλα έρχονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.