Μιχαηλίδης: «Ιδιαίτερο κεφάλαιο για μένα η Νίκη Μεσημερίου»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2021

Ο Τάσος Μιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια προσφέρει τις προπονητικές του γνώσεις στη Νίκη Μεσημερίου. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε Νίκη Μεσημερίου, Απόλλων Κ. Σχολαρίου, Ποσειδών Μηχανιώνας (Δ’ Εθνική), Εθνικός Πυλαίας, Γωνιά (Δ’ Εθνική), Νίκη Πολυγύρου, Μουδανιά, Άφυτο και ΑΕ Αμπελοκήπων. Την τελευταία τριετία εργάζεται ως πρώτος προπονητής στη Νίκη ενώ προηγούμενα βρισκόταν ως βοηθός των κ.κ. Θέμελη και Κάκογλου στο τεχνικό επιτελείο.

 Ο Τάσος Μιχαηλίδης μίλησε στη «Μ» για το πως βιώνει την κατάσταση καθώς συμπληρώθηκαν τέσσερις μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση όλο αυτό που ζούμε. Μας έχει επηρεάσει ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι η τετράμηνη αποχή από τις αθλητικές δραστηριότητες. Είμαι όμως αισιόδοξος πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά με την πανδημία και θα επιστρέψουμε στα γήπεδα με ακόμη περισσότερη θέληση».

 -Πως βλέπετε την επόμενη μέρα;

 «Η επόμενη μέρα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σίγουρα θα είναι δύσκολη σε όλους τους τομείς αλλά ιδιαίτερα θα είναι δύσκολο για τις Ακαδημίες των ομάδων γιατί αυτά τα παιδιά έχουν χάσει σημαντικό έδαφος από την εξέλιξη τους όποτε θα υπάρξουν σίγουρα προβλήματα».

 -Για τη παρουσία σας στη Νίκη Μεσημερίου;

«Η Νίκη Μεσημερίου είναι όντως ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο για μένα γιατί πρώτα από όλα είναι η ομάδα του χωριού μου αλλά και γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον ώστε να πραγματοποιήσω ένα πλάνο με βάση να προωθηθούν από τις Ακαδημίες της ομάδας παιδιά ώστε μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω».

 -Ποια είναι η καλύτερη στιγμή σας ως προπονητής;

 «Η καλύτερη μου στιγμή στη Νίκη Μεσημερίου είναι όταν έξι παιδιά από την Ακαδημία μας συμμετείχαν στην προετοιμασία με αποτέλεσμα δυο από αυτά 14-15 ετών αντίστοιχα έπαιξαν σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας».

 -Τι επιπτώσεις θα έχει αυτή η αγωνιστική απραξία;

 «Θα είναι δύσκολο μετά από τόσο μεγάλη απραξία να επανέλθουν άμεσα οι ποδοσφαιριστές αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ώστε να ξανά γυρίσουμε έστω στις προπονήσεις όταν αυτό είναι εφικτό βέβαια. Οσον αφορά στους νέους ποδοσφαιριστές θα είναι πιο δύσκολο γιατί δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία ώστε να μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση και θα χρειαστούν περισσότερη βοήθεια από τους προπονητές τους. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας μας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Συμεών Αβραμίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.