Μιχαηλίδης: Εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου

Metrosport Team30 Ιουλίου 2021

Ο Τάσος Μιχαηλίδης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Μεσημερίου για ακόμη μια χρονιά.

 Ο ίδιος μίλησε στη «Μ» για την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπο του αλλά τους στόχους της νέας χρονιάς. καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία. Αναλυτικά επισήμανε: «Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της Νίκη Μεσημερίου έρχεται για να επισφραγίσει την εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση στο πρόσωπό μου και την ευχαριστώ. Η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται ένας προπονητής για να δουλέψει με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές τις κατάλληλες εγκαταστάσεις ώστε να μπορεί να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ο στόχος είναι να μπορούμε κάθε χρόνο να πλαισιώνουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα τμήματα τις Ακαδημίας μας στην ανδρική ομάδα. Το ευχάριστο για την ομάδα μας είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές από την περσινή χρόνια θα είναι στο φετινό ρόστερ. Η προ- ετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Αυγούστου και θα δώσουμε 6 φιλικά παιχνίδια». 

Η προετοιμασία της Νίκης Μεσημερίου θα αρχίσει τη Δευτέρα 2 Αυγούστου ενώ κλείστηκαν φιλικά στις 21/8 εκτός με Διγενή Λακκώματος, στις 25/8 εντός με ΑΟ Σημάντρων, στις 28/8 εντός με Κεραυνό Ωραιοκάστρου, την 1/9 εκτός με Αναγέννηση Επανομής, στις 2/9 εκτός με Ατρόμητο Αγ. Παρασκευής, στις 4/9 εντός με Ιταλική Ακαδημία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.