Μιχαηλίδης: «Δύσκολο ματς για τον ΠΑΟΚ στο Αγρινιο - Είναι νωρίς για συμπεράσματα»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Παναιτωλικό ενώ έκανε και το σχόλιό του για όσα είδαμε τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης Μιχαηλίδης δήλωσε:

Για την εικόνα των «μεγάλων» στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν. Οι ομάδες του πρώτου ορόφου, όπως τις λέμε αδόκιμα, έχουν αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Αρης και ο ΠΑΟΚ σε μικρότερο βαθμό. Είναι παράλογο να ζητάμε από την 1η αγωνιστική ρυθμό και ομοιογένεια για ζηλευτό επίπεδο απόδοσης. Δεν συνηθίζεται να είναι ο ΠΑΣ πρώτος αλλά και να πάει στην Τούμπα να κερδίζει. Οι μικρές ομάδες αμύνονται όπως πρέπει, η μεγάλη ομάδα να χάσει ευκαιρίες και μπορεί ο κάθε ΠΑΣ να βάζει ένα γκολ και να παίρνει το ματς. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Αν θεωρεί ότι υπάρχει κάποια ομάδα που ξεχωρίζει: «Νομίζω δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα. Την 1η αγωνιστική μιλάγαμε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό μετρά την επιβλητική νίκη με τον Απόλλωνα. Την επόμενη αγωνιστική, η ίδια ομάδα έχασε από τον ΠΑΣ. Το ίδιο και περισσότερο με την ΑΕΚ που πήρε μία άνετη νίκη την πρώτη αγωνιστική. Ενισχύθηκε όντως. Είχε το 0-3 αλλά πήγε στην ισοπαλία στο τέλος. Είναι νωρίς να βγάλουμε κάποια ομάδα φαβορί και κάποια προβληματική».

Μήπως υποτιμήθηκαν οι άλλες ομάδες: «Το ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον αν όλοι συνειδητοποιήσουμε ότι και οι μικρές ομάδες μπορούν να κερδίσουν τις μεγάλες. Και οι μικρές έχουν βελτιώσει το ρόστερ τους και έχουν συγκροτήσει ενισχυμένα σύνολα».

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό: «Μια από τις ομάδες που ενισχύθηκαν είναι και ο Παναιτωλικός. Ανανέωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Είδα μια συγκροτημένη ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Αλλά και επειδή η εικόνα του ΠΑΟΚ που δεν είναι αυτή που θέλει να βλέπουν ο κόσμος του, θα δώσει μεγάλο βαθμό δυσκολίας».

Για το σχόλιο του Γιώργου Παράσχου στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ: «Θα συμφωνήσω. Του λείπει η ένταση και ο ρυθμός στο παιχνίδι. Δεν παύει όμως να έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που με μια προσωπική ενέργεια μπορεί να καθορίσουν ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω αν η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι λόγω του ξεκινήματος της σεζόν ή από τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Άλλο να είναι ένα παίκτης ταχύς δρομικά και άλλο μια ομάδα να παίζει γρηγορά. Αυτό θα απαντηθεί στην πορεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.