Μιχαηλίδης: «Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάμε πίσω»

Γιώργος Ζαΐρης28 Νοεμβρίου 2020

Τα συνεχόμενα και σημαντικά ματς που έχει μπροστά του είναι αυτό που έχει σημασία για τον ΠΑΟΚ και επομένως πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ο Γιάννης Μιχαηλίδης που είναι υποψήφιος να αγωνιστεί αύριο βασικός απέναντι στην Λαμία.

Αρχικά σχολίασε την ήττα στην Ολλανδία: «Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάμε πίσω και πολύ περισσότερο όταν έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Όταν έρθει η ώρα και έχουμε τον χρόνο θα αναλύσουμε με τον προπονητή τα λάθη που κάναμε. Αυτό που έχει σημασία είναι το επόμενο ματς. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή η εμφάνιση μας στην Ολλανδία, απλά κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Όμως τονίζω ξανά ότι πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Αναφέρθηκε και στο ματς με τη Λαμία: «Μπορεί ο αντίπαλος μας να μην έχει νίκη στο Πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Εμείς πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη ασχέτως την κούραση που υπάρχει στην ομάδα από το τελευταίο ματς και το ταξίδι. Όπως και στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον ΠΑΣ, έτσι και τώρα πρέπει να μπούμε από την αρχή αποφασισμένοι για τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.