Μιχαηλίδης: «Από τον Άρη περίμενα περισσότερα πράγματα, αυτό είναι το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για το πόσο θα επηρεάσει τις ομάδες η μεγάλη διακοπή λόγω του Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό Πρωτάθλημα τονίζοντας ότι τον εκπλήσσουν αρνητικά ΠΑΟΚ και Άρης με τη θέση τους στην βαθμολογία.

«Το 1987 άρχισα στην πρώτη κατηγορία στον Ηρακλή και δεν θέλω να θυμάμαι εκείνη τη χρονιά γιατί χάσαμε στον τελικό Κυπέλλου’’, ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο.

Για τη μεγάλη διακοπή που θα ακολουθήσει λόγω Μουντιάλ: «Βλέποντας τα τεκταινόμενα στο ποδόσφαιρο όλες τις ομάδες απασχολεί έντονα η μεγάλη διακοπή. Όλοι αναρωτούνται πως θα επανέλθουν και σε τι κατάσταση θα είναι και τι ρυθμό θα έχουν οι ομάδες και σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες. Αυτοί που έχουν κάποια προβλήματα αναφέρομαι στις δικές μας ομάδες είναι πλεονέκτημα γι΄ αυτούς. Είναι μεγάλο ερωτηματικό πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από 40 μέρες διακοπής. Οι προπονητές θα κάνουν μία αξιολόγηση με βάση τα αποτελέσματα θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στα κομμάτια που πρέπει. Στη Γερμανία μόλις είδαν τα οφέλη της διακοπής της μίας εβδομάδας, το έκαναν έναν μήνα και αξιολογήθηκε ως θετική κατάσταση».

Για τη μάχη του τίτλου στη Super League 1: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αν δεν απείχαν τόσο από την κορυφή θα ήταν πιο συναρπαστική η κατάσταση στο Πρωτάθλημα. Ακόμα όμως δεν έχει κριθεί τίποτα. Καμία ομάδα δεν με εντυπωσιάζει. Ο Παναθηναϊκός είναι η συνέχεια της περσινής καλής σεζόν. Διατήρησε τον κορμό του και πήρε παίκτες εκεί που χρειαζόταν. Η ΑΕΚ δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο νέο γήπεδο είναι τελείως διαφορετική ομάδα, αλλά γενικά με την εικόνα της δεν με πείθει. Από εκεί και πέρα όλοι ξέρουμε το πρόβλημα του Ολυμπιακού. Πολλοί παίκτες και εναλλαγές προπονητών σε διάστημα λίγο μηνών. Τελευταία όμως βγάζει μία ταυτότητα ως ομάδα και έχει μεγάλο βάθος. Με εκπλήσσουν αρνητικά ΠΑΟΚ και Άρης. 

Από τον Άρη περίμενα πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά δεν το βλέπουμε μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα και το βασικό του πρόβλημα είναι το αρχικό χτίσιμο της ομάδας. Όταν φτάνεις σε ένα σημείο μιας περιόδου όπου ο προπονητής σηκώνει τα χέρια και λέει αυτούς έχω και αυτούς βάζω βλέπετε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι νέοι γιατί οι έμπειροι είναι πολύ μακριά από τα στάνταρ τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.