Μιχαηλίδης: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Metrosport Team30 Οκτωβρίου 2021

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μιχαηλίδης, μιλώντας μετά την 4άρα επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, τόνισε στο συνδρομητικό κανάλι ότι αδικούν τους εαυτούς τους. 

«Δουλεύουμε τις στημένες φάσεις και όταν μας βγαίνει στον αγώνα σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Δούλεψα για να μάθω πίσω να παίζω με τέσσερις, βελτιώνομαι όσο μπορώ, θέλω να γίνομαι καλύτερος. Αλλά δεν έχει κάποια σημασία είτε παίζω με τέσσερις, είτε με τρεις».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε για ακόμα ένα ματς γκολ:

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ. Θα βελτιωθούμε. Δεν κοιτάμε πρόσωπα. Είμαστε ομάδα. Όλοι μαζί αμυνόμαστε, όλοι μαζί επιτιθόμαστε. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, αντιδράσαμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε κόντρα στην ροή του αγώνα. Κρατάμε το καλό μας ξεκίνημα και την αντίδραση». 

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς με τον Βόλο και να πάρουμε κάτι στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στόχος μας σήμερα ήταν η νίκη για να πάμε με καλή ψυχολογία κόντρα στην Κοπεγχάγη. Προέχει αυτό το ματς και μετά κοιτάμε αυτό με τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.