Μιχάι: «Σημασία είχε η νίκη, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση στη Γάνδη»

Κώστας Πετρωτός14 Μαρτίου 2022

Ο Ενέα Μιχάι ήταν από τους παίκτες που κλήθηκαν να βοηθήσουν ο ΠΑΟΚ να πάει αλώβητος στον τελικό της Πέμπτης με την Γάνδη. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στο metrosport.gr, τόσο για το ματς με τον ΠΑΣ και την δύσκολη νίκη, όσο και για τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη, αλλά και την κρίσιμη αναμέτρηση που έρχεται με την βελγική ομάδα και δίνει στον Δικέφαλο την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Αναλυτική τα όσα είπε:

-Επηρέασε την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον ΠΑΣ ότι έρχεται το ματς με την Γάνδη;

«Σίγουρα η εμφάνιση μας δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν παίξαμε καλά είναι η αλήθεια, αλλά το ζητούμενο ήταν να κερδίσουμε τον ΠΑΣ και να ξεκινήσουμε τον καλύτερο τρόπο τα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα όλη μας η συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Γάνδη. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

-Είχατε και μία κακή εξέλιξη στο ματς με τον ΠΑΣ, τον τραυματισμό του Μιχαηλίδη. Θα ήθελες να το σχολιάσεις;

«Η αλήθεια είναι ότι δέχτηκε ένα χτύπημα που μας ανησυχεί όλους, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ο Γιάννης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Εύχομαι να έχει πάθει όσο μικρότερη ζημιά γίνεται…»

-Ο Ακπομ δήλωσε ότι το παιχνίδι στην Γάνδη είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα του. Αισθάνεσαι το ίδιο;

«Ναι, συμφωνώ με αυτό που είπε ο Άκπομ. Όλα τα παιδιά θέλουν να τα δώσουν όλα στο ματς αυτό και να γράψουμε ιστορία. Για άλλη μια φορά αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει την διαφορά και να γράψει με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας, τα ονόματα. Τα παιδιά το έχουν κάνει ξανά τα περισσότερα από αυτή την ομάδα, με την κατάκτηση του νταμπλ. Όλοι θέλουν να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και θα τα δώσουμε όλοι, όλα, για να τα καταφέρουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.