Μιχάι: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Πέτρος Χαριζακλής05 Μαρτίου 2020

Στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote Tv o αμυντικός του Δικεφάλου, Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ έπαιξε για πρώτη φορά βασικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ και στο τέλος έβαλε τα κλάματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι, μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά, ο Ολυμπιακός έκανε δύο ευκαιρίες και έβαλε δύο γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ, αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία του ΠΑΟΚ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι τέλους. Ο ΠΑΟΚ έχανε με 0-2 στο 10΄και ο ΠΑΟΚ κέρδισε και θα μπορούσε να κερδίσει και με μεγαλύτερο σκορ. Συγκινήθηκα στο τέλος γιατί δούλευα σκληρά και όταν έρχεται η ανταμοιβή συγκινείσαι. Η τύχη πρέπει να συναντήσει την σκληρή δουλειά για να παίξεις».

Για το γεγονός πως έπαιξε δίπλα στον Ινγκασον: «Είχαμε καλή συνεργασία, πρέπει να δούμε γιατί ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε προβλήματα στις στημένες φάσεις, έχει ψηλά κορμιά. Δεν είναι το καλύτερο να δεχόμαστε να δύο γκολ, να κοιτάξουμε τι έφτιαξε, να δουλέψουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. θεωρώ πως πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, στο δεύτερο γκολ είναι δύσκολη φάση γιατί έρχεται ο Γκιγιέρμε από την πίσω ζώνη».

Για το 3-2 και τι φέρνει ενόψει της ρεβάνς: «Είμαστε μπροστά, έχουμε κερδίσει. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας για το δεύτερο παιχνίδι, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.