Μιχάι: «Η πιο δύσκολη χρονιά σε όλη την καριέρα μου»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2020

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς το παρθενικό γκολ του Ενέα Μιχάι ήταν αρκετό για να χαρίσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού (12/7) αγώνα, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV στο περιθώριο της αναμέτρησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ενέα Μιχάι:

Για το αν αυτή η νίκη αποτελεί δικαίωση για όλα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά: «Ολοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, είτε έπαιξαν, είτε έμειναν στον πάγκο, όλοι θέλαμε το αποτέλεσμα και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν για εμάς. Δίκαια πήραμε το αποτέλεσμα, καθώς καθ΄ολη τη διάρκεια του αγώνα ελέγχαμε τη ροή του και δεν απειληθήκαμε».

Για το αν αυτό είναι ένα ιδανικό φινάλε: «Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Μας έχει μείνει μόνο ο στόχος της δεύτερης θέσης και θέλω να τον κατακτήσουμε, αυτό θα είναι το ιδανικό φινάλε για εμένα». 

Για να συμπληρώσει: «Μας δίνει ψυχολογία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Επίσης είχαμε ένα ακόμα κίνητρο, καθώς ο Ολυμπιακός ήθελε να πάρει το παιχνίδι αήττητος και δεν το κατάφερε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι δύσκολο αλλά πάμε για το αποτέλεσμα».

Αναφορικά με τη στιγμή του γκολ: «Είδα τη μπάλα να έρχεται προς τα εμένα, το έβαλα και μετά έτρεχα να πανηγυρίσω, γιατί βγήκαν όλα τα συναισθήματα μου από όλη τη χρονιά. Η φετινή είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην καριέρα μου».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.