ΠΑΟΚ και Stoiximan συνεχίζουν μαζί: «Χαιρόμαστε πολύ, είναι μια πετυχημένη συνεργασία»

Κώστας Πετρωτός07 Νοεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ και η Stoiximan ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Μία κοινή και άκρως επιτυχημένη πορεία, η οποία ξεκίνησε το 2017, συνεχίζεται έως σήμερα και θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια.

Η επίσημη παρουσία της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (7/11) στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας.

Από πλευράς ΠΑΟΚ το «παρών» έδωσαν ο Αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο Deputy CEO Commerce & Marketing της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ευάγγελος Χρυσοχόος, ενώ από πλευράς Stoiximan μίλησε ο Vice President της εταιρείας, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Ο Μάκης Γκαγγκατσης μίλησε πρώτος για τη συνεργασία των δύο πλευρών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μια πολύ καλή και πετυχημένη συνεργασία που χαιρόμαστε που συνεχίζεται. Μας εμπιστεύονται και τους εμπιστευόμαστε. Έχουμε συνδυάσει τη συνεργασία μας με επιτυχίες του ΠΑΟΚ». 

Από την πλευρά του ο CEO της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλος είπε: «Τα αισθήματα που ανέφεραν οι κ.κ. Γκαγκάτσης και Χρυσοχόος είναι αμοιβαία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν όρεξη και διάθεση να επιστρέψουν στην κοινωνία όσα μπορούν μέσω των κινήσεων που γίνονται σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης. Τέτοιες κινήσεις είναι συνυφασμένες με τις ρίζες της ομάδας, με τις ιδέες που επικρατούσαν όταν ιδρύθηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.