Μια παράταση θα δούμε

Θανάσης Κυλώνης11 Μαρτίου 2020

Με την ραγδαία εξάπλωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη τα τελευταία 24ωρα, ο αθλητισμός και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική δραστηριότητα λογικό είναι να περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται. Όπως συνεχίζεται και το ποδόσφαιρο, παρόλο που πολλοί αγώνες πλέον, ακόμα και του Τσάμπιονς Λιγκ, αποφασίστηκε να διεξαχθούν χωρίς κόσμο.

Χθες έγινε κεκλεισμένων των θυρών το Βαλένθια – Αταλάντα στο «Μεστάγια», σήμερα άδειο θα είναι το «Παρκ ντε Πρενς», όπου η ξεκούραστη Παρί Σεν Ζερμέν (δεν έπαιξε το Σάββατο στο Στρασβούργο) θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στο Ντόρτμουντ. Στο γήπεδό της είναι… εγγύηση, φέτος μετρά 3/3 στο Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύω ότι θα κερδίσει και σήμερα, αμφιβάλω όμως αν θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην παρέα του Χάαλαντ, ειδικά απόντος του τιμωρημένου Βεράτι που είναι μακράν ο καλύτερος ανασταλτικός μέσος της. Ο άσος μαζί με G/G ανεβαίνει από το 1.70 στο 2.60, προσωπικά σκέφτομαι να κάνω και ένα fun bet στο 2-1, σκορ που οδηγεί σε παράταση και πληρώνει 9.50.

Το παιχνίδι του «Ανφιλντ» θα έχει κόσμο, γεγονός που ευνοεί τη Λίβερπουλ η οποία ψάχνει την ανατροπή του 1-0 της Μαδρίτης. Το θέμα είναι πως η ομάδα του Κλοπ δεν πατά πλέον καλά, όταν κερδίζει το κάνει οριακά και έχοντας απέναντί της μια τόσο δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως η Ατλέτικο του Σιμεόνε, το 1.55 του άσου δεν έχει καμία απολύτως αξία. Και εδώ θεωρώ αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης, το 1-0 της Λίβερπουλ πληρώνει πάνω από 6.00. Με μονό ισόποσο ποντάρισμα στα δύο σκορ, ένα να βγει, αρκεί για να δώσει καλό κέρδος. Εναλλακτικό στοίχημα, η νίκη της Λίβερπουλ με 1 γκολ διαφορά ακριβώς, που καλύπτει και το 1-0 και τα 2-1, 3-2 κ.οκ. Κοντά στο 3.50 κινείται.

Και στα τέσσερα του Γιουρόπα Λιγκ, θεωρητικά οι πιθανότητες των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα αυξήθηκαν, δεν θα μπλέξω όμως με σημείο. Κρατάω το G/G στη Σεβίλλη, στο 1.80+. Η Ρόμα είναι ξεκούραστη καθώς δεν έπαιξε το Σ/Κ, αμφότερες σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, δεν αποκλείω και το 1-1. Καλοπληρωμένο Over στο 2.25 το Μπασάκ - Κοπεγχάγη, οι Τούρκοι έρχονται από 5 σερί Οver, οι Δανοί στη ρεβάνς με την Σέλτικ στην Σκωτία κέρδισαν 1-3, εγώ πάνω από 2.00 - 2.10 δεν θα το έδινα.

Λογικό το 1.60+ στον άσο της Αϊντραχτ, κόντρα σε μια Βασιλεία που δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της εδώ και 2 εβδομάδες λόγω αναστολής του πρωταθλήματος στην Ελβετία. Στη Φρανκφούρτη αποκτά άλλη δυναμική, η Βασιλεία έχει πέσει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, δεν το αποκλείω οι Γερμανοί να πάρουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς, όπως έκαναν στον προηγούμενο γύρο κερδίζοντας 4-1 τη Ζάλτσμπουργκ. Κρατάω τον άσο μαζί με Οver 1,5, που ανεβάζει την απόδοση στο 1.90. Το σημείο με τη μεγαλύτερη αξία, είναι το διπλό της Σαχτάρ στο 3.50+. Ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, σίγουρα πολύ πιο έμπειρη από τη Βόλφσμπουργκ, έχει βγάλει διπλά και διπλά τόσα χρόνια στην Ευρώπη.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1-0 ΣΚΟΡ

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2-1 ΣΚΟΡ

ΠΕΜΠΤΗ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 1 & OVER 1,5

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ OVER

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΟΜΑ G/G

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΧΤΑΡ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.