Μια μυθική μέρα απέδειξε πως ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης29 Ιουνίου 2021

 Ήταν η αλαζονεία των μεγάλων; Ήταν η επανάσταση των μικρών; Πολλά ερωτήματα, μόνο μία η σίγουρη απάντηση. Όσα είδαμε στις ματσάρες της Ισπανίας με την Κροατία και της Γαλλίας με την Ελβετία μας έκαναν να ερωτευτούμε και πάλι το άθλημα που γεννά τα πιο ακραία συναισθήματα. Αγάπη - μίσος και η απόστασή τους ένα... σουτ.

 Οι δύο αυτοί αγώνες απέδειξαν πως στο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πιθανότατα, της ιστορίας, όλες οι ομάδες αξίζουν να πιστεύουν στο όνειρο. Το έδειξε η Ελβετία που απέκλεισε την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, το έδειξε ακόμα και η Κροατία με τον τρόπο που αποκλείστηκε.

 Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις!

 Και είμαστε ακόμα στην αρχή. Έρχονται τέσσερις πολύ μεγάλοι προημιτελικοί και μπορεί να υπάρχουν στη θεωρία ξεκάθαρα φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν. Φαβορί για τη νίκη η Ισπανία κόντρα στην Ελβετία στο 1.72, φαβορί και η Ιταλία απέναντι στο Βέλγιο στο 2.27. 

Σαφές το προβάδισμα και της Δανίας με 2.10 στον αγώνα της με το Βέλγιο όπως και αυτό της Αγγλίας επί της Ουκρανίας στο 1.57.

 Κερδισμένες στις αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας είναι η Ιταλία με 4.00, η Ισπανία με 4.25 και φυσικά η Αγγλία με 3.50 που έχει τον πιο εύκολο δρόμο για τον τελικό.

 Stoiximan: Ανανεωμένα Euro Missions! Ένα πρόγραμμα ανταμοιβών* γεμάτο... αποστολές. 

 Θα υπάρχουν, όμως και πολλά γκολ με τους δύο πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης, τον Κριστιάνο Ρονάλντο με 5 και τον Καρίμ Μπενζεμά με 4 να έχουν τεθεί νοκ άουτ. Μπορεί να τους ξεπεράσει ο Λουκάκου; Μπορεί να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη ο Σεφέροβιτς, ο Σικ ή ο Στέρλινγκ; 

 Περιμένουμε, ελπίζουμε να δούμε ακόμα καλύτερους αγώνες και εδώ θα είμαστε καθημερινά να παρουσιάζουμε τις αναλύσεις και τις προτάσεις μας.

21+

| Παίξε Υπεύθυνα

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777

| Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

| Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.