Μια και... σήμερα για γεμάτα αποδυτήρια

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο Χρήστος Τζόλης, ο Κάρολ Σφιντέρσκι και ο Ινγκι Ινγκασον κλείνουν σήμερα τον κύκλο των υποχρεώσεων των διεθνών παικτών του ΠΑΟΚ με τις Εθνικές τους Ομάδες. 

Για τον νεαρό Ελληνα διεθνή τα πράγματα είναι πιο απλά αφού αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία θα κοιμηθεί... σπίτι του αφού το παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα και έτσι θα είναι παρών στην αυριανή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. 

Αντίθετα ο Ινγκασον θα πρέπει να ταξιδέψει από την πατρίδα του αφού σήμερα η Ισλανδία υποδέχεται το Λίχτενστάιν ελπίζοντας σε νίκη με πολλά γκολ αφού προέρχεται από δυο ήττες στους ισάριθμους πρώτους αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Ο Σφιντέρσκι θα αντιμετωπίσει σήμερα με την Εθνική Πολωνίας την Αγγλία εκτός έδρας. Θα περιμένει την επιλογή του Σόουζα για το αν θα παίξει έστω και ως αλλαγή έχοντας προηγηθεί το εντυπωσιακό του ντεμπούτο που συνοδεύτηκε με γκολ πριν από μερικές μέρες απέναντι στην Ανδόρα και ερχόμενος από τον πάγκο στη θέση του Λεβαντόφσκι που τέθηκε νοκ άουτ για ένα μήνα. 

Στην Ελλάδα αναμένονται σήμερα το βράδυ οι Κρμέντσικ, Ζίβκοβιτς που χθες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους ενώ ήδη επέστρεψε Ραχμάν Μπάμπα. Ουσιαστικά ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει διαθέσιμους όλους τους διεθνείς για φουλ προπόνηση την Παρασκευή καθώς την Πέμπτη οι περισσότεροι εξ αυτών θα κάνουν χαλάρωμα αφού θα είναι καταπονημένοι από τα ταξίδια κα τις παρουσίες τους στις Εθνικές Ομάδες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.