Μία ημέρα στο... σπίτι με τον Ντέιβιντ Ίνγκραμ

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2021

Το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν ιδιαίτερο για τους ανθρώπους του Ηρακλή, είχε κάτι από το παρελθόν, που θύμισε τις ένδοξες στιγμές του συλλόγου καθώς με αφορμή τους εορτασμούς για τα 113 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας ήρθε στη Θεσσαλονίκη ως τιμώμενο πρόσωπο ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ.

Η σημερινή, δεύτερη ημέρα, του... μύθου στην πόλη ήταν η ημέρα που τον έφερε στις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου, με τους ιθύνοντες της ομάδας να τον ξεναγούν στις εγκαταστάσεις επιφυλάσσοντας του μάλιστα μία ιδιαίτερη έκπληξη που αφορούσε το πρώτο του συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γηραιού:

«Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (27/11) η προετοιμασία του Ηρακλή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα προπονήθηκε στο Ιβανώφειο, με τον Ryan Taylor να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι «κυανόλευκοι» έχουν αύριο (28/11) ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (29/11), προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ο μεγάλος Ντέιβιντ Ινγκραμ, που βρίσκεται από χθες (26/11) στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τον εορτασμό των 113ων γενεθλίων του Ηρακλή και των 100ών του τμήματος μπάσκετ, επισκέφτηκε, μαζί με τον γιο του Ντάλαν, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτη Θέο και τον Νίκο Χαΐτογλου τη σημερινή (27/11) προπόνηση της ομάδας στο παλιό του «σπίτι», το Ιβανώφειο.

Γνωρίστηκε και συνομίλησε με τον προπονητή των "κυανόλευκων", Κώστα Μέξα, τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.