Μία εβδομάδα κόντρα στο DNA του ΠΑΟΚ

Γιώργος Πετρίδης28 Δεκεμβρίου 2020

Έκανε φιλότιμη προσπάθεια, θα πρέπει να του το πιστώσουμε, να χάσει και τα δύο παιχνίδια με την πατροπαράδοτη «συνταγή ΠΑΟΚ». Κόντρα όμως στο DNA του ο Δικέφαλος πήρε δύο απανωτά ματς-θρίλερ που κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήρε βαθιά, πολύ βαθιά ανάσα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 3/3 υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη, με τις οριακές επικρατήσεις επί του Κολοσσού και του Ιωνικού. Δεν εξαφάνισε τα αγωνιστικά «κουσούρια» του αλλά τείνει να τα κρύψει. Ένα τέτοιο εμφανίστηκε χθες στο πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να επιτρέπει στον Ιωνικό να κάνει σουτ προπόνησης, σημειώνοντας από 26 πόντους στην πρώτη και στη δεύτερη περίοδο. Ήταν όμως μία άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε τις τέσσερις νίκες σε οχτώ ματς -με την εκκρεμότητα της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την υπόθεση του ματς με τον Κολοσσό που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα- και πλησιάζει από νωρίς στην επίδοση που είχε πέρσι με μόλις πέντε νίκες σε 20 ματς. Το χθεσινό αποτέλεσμα βγάζει τη συσσωρευμένη πίεση πάνω από τους παίκτες και τον Λυκογιάννη, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα με το ξέσπασμα όλων τους μετά τη νίκη στο θρίλερ με τον Ιωνικό. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στα επόμενα παιχνίδια, αρχίζοντας από αυτό της Κυριακής στο Περιστέρι.

Στο «παλατάκι» περιμένουν να διαπιστώσουν πως θα αντιδράσει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης στη θεραπεία που ήδη άρχισε, μετά το «τσίμπημα» που αισθάνθηκε στην αριστερή γάμπα στη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου και ενώ ήταν ο μπροστάρης της επιστροφής στο τρίτο. Αν αποδειχτεί ότι υπέστη θλάση, θα χάσει σίγουρα το ματς της Κυριακής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.