Μια ασύλληπτη γκάφα του Άβιλα στέρησε από τον Ολυμπιακό τη νίκη στο ντέρμπι

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτη εξέλιξη είχε το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League 1 μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους, οι γηπεδούχοι είδαν, μάλιστα, να τους ακυρώνονται και δύο γκολ για οφσάιντ και, τελικά, οι ερυθρόλευκοι σκόραραν στο 84' μετά από ασίστ του Ελ Αραμπί και εκτέλεση του Μπιέλ μέσα από την περιοχή.

Ενώ όλα έδειχναν ότι θα φύγουν νικητές από την Λεωφόρο, ο Άβιλα υπέπεσε σε ανόητο πέναλτι στον Ιωαννίδη στις καθυστερήσεις, ο Σπόραρ ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι πράσινοι παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δέκα πόντους μακριά από την κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες (46' Κώτσιρας), Πέρεθ, Τσέριν (87' Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53' Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78' Βαγιαννίδης), Σπόραρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες (86' Φορτούνης), Μπιέλ (90+3' Μπόουλερ), Μασούρας, Μπακαμπού

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.