Μία από τις πλέον δύσκολες περιόδους για τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Καστάνης29 Ιουλίου 2022

Η προσπάθεια έγινε, αλλά ήταν φανερό μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως η ομάδα δεν μπορουσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα για την ανατροπή. 

Ο Λουτσέσκου ανακάτεψε την τράπουλα, έβαλε τον Νάρεϊ στην κορυφή, δεν πήρε όμως η ομάδα βοήθειες από τους παίκτες που έπρεπε να αυξήσουν την απόδοσή τους.

Το λάθος γύρισμα του Λύρατζη έδωσε την ευκαιρία στην Λέφσκι να προηγηθεί στο σκορ και εκεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση. Η ισοφάριση του Ντάντας μετά την επιμονή και την κερδισμένη μπαλιά του Μπίσεσβαρ, έφεραν το ματς στα ίσια στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά σε εκείνο το κομβικό χρονικό σημείο, έπρεπε να κυριαρχήσει η θέληση για την ανατροπή. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως κυριάρχησαν τα νεύρα. Και από την στιγμή που αποβλήθηκε δικαίως ο Αουγκούστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, τα πάντα τελείωσαν. Η δεύτερη αποβολή του Βιεϊρίνια απλά ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που αναφέραμε. Το λάθος που έκαναν παίκτες του ΠΑΟΚ, ειδικά ο Αουγκούστο, ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε για διαμαρτυρία. Η δεύτερη, για αντικανονικό μαρκάρισμα, ήρθε ως λογική συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε κυρίως την αδυναμία του να δημιουργήσει φάσεις.

Δεν μπόρεσε να βγάλει αυτοματισμούς, δεν κατάφερε να απειλήσει με ορθόδοξο τρόπο την άμυνα της Λέφσκι και εξαιτίας της κακής απόδοσής του και στα δύο παιχνίδια, έβγαλε μόνος του, τον εαυτό του, νόκ άουτ.

Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για την ομάδα και μένει να φανούν ποιες θα είναι οι προθέσεις του Σαββίδη. Το νέο πρότζεκτ που δημιουργήθηκε, πως θα στηριχθεί και με ποιους τρόπους. Ο ΠΑΟΚ μένει πρόωρα εκτός Ευρώπης, καλείται να διαχειριστεί μία αποτυχία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.