Μία ανάσα από τον Γιασμίν Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ!

Metrosport Team15 Ιουλίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Καστάνης

Στις τελικές επαφές με τον Σλοβένο αμυντικό μέσο Γιασμίν Κούρτιτς και τους εκπροσώπους του, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport. Οι επαφές ήταν εντατικές έως και χθες το βράδυ και υπήρχε έντονη αισιοδοξία πως ο Κούρτιτς θα συμφωνήσει οριστικά με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος δεν συμμετέχει στο στάδιο προετοιμασίας της ιταλικής Πάρμα, παρότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2023. Αυτό συμβαίνει, καθώς μετά τον υποβιβασμό της Πάρμα, η διοίκηση της ιταλικής ομάδας, έδωσε το ελεύθερο στον Γιασμίν Κούρτιτς να διαπραγματευτεί την μετακίνησή του σε άλλη ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που ενδιαφέρεται πολύ έντονα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δικέφαλος βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κούρτιτς, του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και μέχρι χθές απέμεναν οι τελικές λεπτομέρειες. Όπως έλεγαν με νόημα στη «Μ» άνθρωποι που γνωρίζουν το παρασκήνιο των συζητήσεων: «Ειμαστε πολύ κοντά με τον Κούρτιτς». Οι εξελίξεις συνεπώς θα δρομολογηθούν εντός του επόμενου 24ώρου. 

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου είναι θετικός στην έλευση του Σλοβένου μέσου και έχει ανάψει εδώ και καιρό το «πράσινο φώς» για την έλευσή του. Πιθανότατα ακόμη και σήμερα να έχουμε την οριστική εξέλιξη του θέματος. Στην Πάρμα, ο Κούρτιτς έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν το 1,2 εκατ. ευρώ. Αυτό το ποσό δεν μπορεί να το πληρώσει η ιταλική ομάδα μετά τον υποβιβασμό της, κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.