Μια άλλη εποχή ίσως χαμογελούσαμε

Γιώργος Ζαΐρης14 Ιουνίου 2020

Ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος ή αν θέλετε πολύ καλύτερος σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό και βρήκε απέναντι του έναν σπουδαίο Διούδη. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε και πρέπει να περιμένει σήμερα το αποτέλεσμα του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΚ για να δει αν θα παραμείνει δεύτερος ή θα πέσει στην 3η θέση. 

Ο ΠΑΟΚ χθες δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο συνεχόμενο ματς. Δυο απέναντι στον Ολυμπιακό και ένα χθες με τον Παναθηναϊκό. Έτσι δεν έχει βάλει γκολ στα τέσσερα από τα επτά τελευταία, ενώ είχε βάλει γκολ και στα 56 προηγούμενα. 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί χθες να μην έχασε το παιχνίδι αλλά γύρισε... τέσσερα χρόνια πίσω. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχει κερδίσει τέσσερα διαδοχικά στο Πρωτάθλημα, Τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν είχε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη. 

Επίσης έμεινε μόλις με μια νίκη στα οκτώ παιχνίδια που έδωσε απέναντι στο ΠΟΚ στο Πρωτάθλημα φέτος. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος με εξαίρεση τη φάση του Πέλκα δεν απείλησε. Ο ΠΑΟΚ επαιξε με τον Ροδρίγκο δεξί... εξτρέμ για μισή ώρα περίπου. 

Ο ΠΑΟΚ είδε τον Σφιντέρσκι κάποια στιγμή και μετά από μισή ώρα προθέρμανσης να κάθεται απογοητευμένος πάνω στη διαφημιστική πινακίδα και να περιμένει το 83' για να μπει. 

Ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή έπαιζε χωρίς να μπορώ να διακρίνω ποιος παίζει που. Συγχωρέστε με λοιπόν που δεν χαμογελώ επειδή ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος και επειδή δεν έχασε. Αυτές ήταν αιτίες να χαμογελάσεις σε έναν... παλιό ΠΑΟΚ! Οταν ένα ματς δεν σου βγαίνει ή στραβώνει (τραυματισμός Βιεϊρίνια) πρέπει να έχεις εναλλακτικό πλάνο. Και κυρίως ορθολογικό. 

Αν εσείς το είδατε στο δεύτερο μέρος αυτό, μάλλον εγώ έβλεπα άλλο ματς. Και φυσικά δεν φταίει ο Φερέιρα αν οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ. Αλλά για αυτό είναι ο προπονητής. Για να κάνει κινήσεις ώστε να έρθουν και άλλες ευκαιρίες. Ευκαιρία μετά το 50' εγώ δεν είδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.