Μία αγωνιστική στον Λουτσέσκου, χωρίς τον Ρουμάνο ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Ποινής μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τα όσα έλαβαν χώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, κάτι που δείχνει πως συμφωνεί με τον ίδιο ότι δεν πέταξε το αντικείμενο προς την κερκίδα τιμωρώντας ωστόσο την κίνηση, κάτι που σημαίνει πως ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Superleague 1, «Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο, αποτελούμενο από τον αθλητικό δικαστή Αναστάσιο Δάτσκο, Πρωτοδίκη και από το γραμματέα Στυλιανό Βασιλειάδη, συνεδρίασε στις 25-8-2022 στα γραφεία του προκειμένου να επιληφθεί των φύλλων αγώνων της 1 ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ, που διεξήχθησαν στις 19, 20 και 21-8-2022. 

Έχοντας υπόψη: Τις διατάξεις των άρθρων 7,8 και 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και ειδικότερα της παρ. 4 περ. στ, ζ, του άρθρου 7 του Π.Κ. «Για την αυτοδίκαιη τιμωρία των ποδοσφαιριστών με ποινές αποκλεισμού και χρηματικές ποινές….., αρκεί η αναγραφή των ποινών στο Φ.Α. χωρίς να είναι αναγκαία η κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων του αρμοδίου οργάνου. Με την αναφορά και μόνο στο Φ.Α., υφίσταται αμάχητο τεκμήριο και γνώση χωρίς ανταπόδειξη της ποινής. 

Στο πρωτάθλημα των Super League 1 και 2 το φύλλο αγώνα δύναται να συντάσσεται ηλεκτρονικά και τα σχετικά με την γνώση των ομάδων αναφέρονται στις προκηρύξεις τους. Γενικότερα τις διατάξεις των άρθρων του ΚΑΠ και του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, καθώς και τις διατυπωθείσες σε αυτά παρατηρήσεις του διαιτητή και το ποινολόγιο».

Επιβάλλει στους παρατηρηθέντες ή αποβληθέντες ποδοσφαιριστές τις αντίστοιχες κατά περίπτωση πειθαρχικές κυρώσεις:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.