Μια… αγκαλιά στον Μπράμπετς

Γιώργος Στράντζαλης09 Απριλίου 2024

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έγινε άθελά του ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα του Αρη από τον Παναθηναϊκό αφού από δικό του ολέθριο λάθος προήλθε το 0-1 και με δικό του αυτογκόλ η αθηναϊκή ομάδα κλείδωσε το “διπλό”. Ο Τσέχος ήταν απαρηγόρητος, όμως από την πρώτη στιγμή όλη η ομάδα τον έκανε να νιώσει ότι είναι δίπλα του και τον στηρίζει. 

Λάθη σαν τα προχθεσινά μπορεί να συμβούν σε όλους, είναι το βασικό μήνυμα που πήρε ο Μπράμπετς, ο οποίος είναι αλήθεια ότι διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος καθώς δεν είναι μόνο τα λάθη του με τον Παναθηναϊκό. Και με τον Ολυμπιακό είχε κακές τοποθετήσεις και φέρει ευθύνη (μαζί με τον Ρόουζ) στο πρώτο γκολ, όπως λάθη έκανε και στον αγώνα με τη Λαμία, απλά εκείνα δεν κόστισαν. Δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να “σταυρωθεί” κιόλας, παραμένει εκ των κορυφαίων και τον πιο σταθερών σε διάρκεια παικτών του Αρη και το κακο φεγγάρι που διανύει είναι θέμα διαχείρισης πλέον. 

Σε αυτό το πλαίσιο το πιθανότερο είναι ο Μάντζιος να κάνει σήμερα μια κουβέντα μαζί του και δεν αποκλείεται και σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια να του δώσει ανάσες, αφού οι χαμηλές πτήσεις του Μπράμπετς είναι ίσως και αποτέλεσμα κούρασης έχοντας παίξει τρία διαδοχικά 90άλεπτα σε μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.