«Μη μασάτε, πάμε για νίκη κόντρα σε όλα»

Metrosport Team01 Φεβρουαρίου 2020

Τον πρώτο λόγο πλέον τον έχει η ομάδα. Οι παίκτες και ο Φερέιρα. Σε αυτούς πέφτει το βάρος. 

Ο Δικέφαλος είναι πρώτος στη βαθμολογία, έχει μπροστά του, αύριο για την ακρίβεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και για να παραμείνει στην κορυφή, πολύ απλά πρέπει να κερδίσει. Οπως έκανε τα τελευταία χρόνια.

Μετά την επίσκεψη των οργανωμένων στην προπόνηση και τις προτροπές στους παίκτες, είναι αλλεπάλληλα τα τετ α τετ του Φερέιρα και των συνεργατών του, με όλους τους παίκτες της ομάδας. 

Για να παραμείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο έργο τους, να μην επηρεαστούν από όλα όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες και κυριάρχησαν στην επικαιρότητα, για να δείξουν ξανά, πως ο ΠΑΟΚ δεν μασάει από τίποτα.

Ενδεικτικά μεταφέρουμε ορισμένες από τις παραινέσεις – προτροπές: “Μην μασάτε, πάμε για την νίκη στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε όλα όσα έγιναν. Εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο μας”. 

Οι παραινέσεις ήταν συνεχόμενες, ενώ παράλληλα ο Φερέιρα με τους συνεργάτες του έχουν προσεγγίσει το παιχνίδι και τακτικά, για να παρουσιάσει η ομάδα το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει σήμερα το πρωί, στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή ενώ το απόγευμα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ταξιδέψουν με προορισμό την Αθήνα για να προετοιμαστούν για το μεγάλο παιχνίδι. 

Ολοι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως δείχνουν μεγάλη πίστη στις δικές τους δυνατότητες. 

Σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση της ψυχολογίας των παικτών, παίζουν και οι έμπειροι παίκτες, αρχηγοί της ομάδας που γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τέτοιου είδους καταστάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.