Μεξικανικά ΜΜΕ: Συνδέουν τον Κέβιν Άλβαρες με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team22 Νοεμβρίου 2022

Δημοσίευμα στο Μεξικό επαναφέρει στο προσκήνιο την περίπτωση του δεξιού μπακ της Πατσούκα, Κέβιν Άλβαρες, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο φημολογίας παντα...

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας espndeportes.espn.com ο Κέβιν Άλβαρες, που βρίσκεται στην 26αδα του Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες μεταξύ αυτών και τον ΠΑΟΚ.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο πρωταθλητής με την Πατσούκα, έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στο Μεξικό και ομάδες από την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως η Πατσούκα και ο Άγιαξ, υπέγραψαν συμφωνία τον Αύγουστο για ανταλλαγή γνώσεων όσον αφορά την κατάρτιση των νέων και την ανταλλαγή παικτών.

Αυτό σημαίνει πως ο Άγιαξ είναι πιθανός υποψήφιος για να αποκτήσει τον Κέβιν Άλβαρεζ, αν και απέκτησαν πρόσφατα και τον δεξιό μπακ Ζορζέ Σάντσεζ.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι τόσο η PSV όσο και η Φέγενορντ, θέλουν τον νεαρό παίκτη, καθώς και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και η Πόρτο από την Πορτογαλία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.