Μέξας: «Ήμασταν πολύ συναισθηματικοί, μας λείπει ο ρυθμός»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2020

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Κώστας Μέξας, ο οποίος τόνισε ότι ο Δικέφαλος ήταν συναισθηματικός στην αρχή και ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στην εικόνα του στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Ξέραμε ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο ένας έχει να κάνει με τον Ηρακλή, έχοντας ως δεδομένο ότι θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ το δεύτερο είχε να κάνει με εμάς και τις αναβολές, κάτι που πληρώσαμε ξεκάθαρα στο ξεκίνημα του αγώνα όπου ο Ηρακλής είχε μεγάλη διαφορά.

Επιστρέψαμε, αλλά ήμασταν κακοί και κυρίως στην επίθεση, όπου δεν διαβάσαμε σχεδόν τίποτα, δίνοντας στον Ηρακλή την ευκαιρία να ξεφύγει. Είμαστε απογοητευμένοι με την εικόνα μας, το τι περιμέναμε είναι λίγο σχετικό με αυτά που έχουν συμβεί, αλλά σίγουρα ήρθε το πιο άσχημο με βάση την εικόνα και το αποτέλεσμα. Πρέπει να το δούμε ως μάθημα για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο δυστυχώς θα έρθει μετά από 15 ημέρες για το ματς του κυπέλλου.

Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που έχουμε, κυρίως στην επίθεση, γιατί στην άμυνα εξαιρουμένου του πρώτου δεκαλέπτου δεν ήταν τόσο κακή, και να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί στο ματς του κυπέλλου. Ο Ηρακλής άξιζε τη νίκη, συνεχίζουμε την χρονιά με ψηλά το κεφάλι, ελπίζοντας χωρίς προβλήματα και αναβολές αγώνων».

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ σε όλα τα παιχνίδια: «Αν είχα απάντηση θα την είχα δώσει, θεωρώ ότι το ξεκίνημα που κάναμε σήμερα είναι απόρροια του αγωνιστικού ρυθμού που μας λείπει. Δεν είναι θέμα πεντάδας, το έχουμε συζητήσει και δεν καταλήγουμε κάπου. Πιστεύω είναι θέμα ρυθμού και πρέπει να διορθωθεί, είναι μεγάλο πρόβλημα το οποίο πληρώσαμε».

Για την απουσία φιλάθλων: «Δεν αποτελεί για εμάς δικαιολογία η έλλειψη κόσμου, όλες οι ομάδες παίζουν έτσι, ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα σε άδειο γήπεδο. Είναι δύσκολο, ακούγεται σαν δικαιολογία αλλά νομίζω είναι ξεκάθαρο αυτό, το βλέπουμε ακόμα και σε μεγαλύτερες ομάδες που έχουν παρόμοιο θέμα».

Για το άγχος που έβγαλε ο ΠΑΟΚ: «Στο ξεκίνημα ήμασταν πολύ συναισθηματικοί, η επιθυμία να παίξουμε μας βγήκε αντίθετα, κάναμε πράγματα τα οποία ήταν μεγάλα λάθη, κυρίως στην άμυνα και αφορούν το τακτικό κομμάτι. Βελτιώσαμε κάποια από αυτά στην πορεία, είχαμε επιθυμία αλλά αυτό σήμερα μας γύρισε μπούμερανγκ. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο ματς να δείξουμε διαφορετική εικόνα, η ευθύνη πρώτα απ’όλα είναι δική μου».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.