Μέξας: «Η εικόνα μας δεν ταιριάζει στην ιστορία του Ηρακλή»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2022

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (24/01, 20:00, ΕΡΤ3), εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου. Οι "κυανόλευκοι" ολοκλήρωσαν σήμερα (23/01) την προετοιμασία τους, με μια πρωινή προπόνηση στο Ιβανώφειο από την οποία απουσίασε ο αθλητής, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη βοήθεια video.

Μιλώντας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Μέξας επεσήμανε: "Προερχόμενοι από μια δύσκολη βδομάδα, με αποχωρήσεις, τραυματισμούς και με πολύ λίγα άτομα στην προπόνηση και με δεδομένη τη δυναμικότητα του αντιπάλου, νομίζω ότι πρωταρχικός στόχος είναι να σταθούμε, όσο γίνεται πιο αξιοπρεπώς στο παρκέ για 40 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα, όσο το δυνατόν καλύτερα και στις δυο πλευρές του γηπέδου, δεδομένων των συνθηκών. Και ελπίζουμε ότι από βδομάδα θα έχουμε τις απαραίτητες προσθήκες, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ένα καλύτερο πρόσωπο, γιατί αυτή τη στιγμή η εικόνα μας δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας".

Την αποστολή του Ηρακλή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα, αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σκορδίλης, Garrett, Φίλλιος, Αγραβάνης, Πετανίδης, Dolezaj, Παπαδάκης και οι Ηλίας Λάττος, Παναγιώτης Αργυρούλης, που είναι μέλη της εφηβικής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.