Μέξας για το....νέο ΠΑΟΚ, τον Χατζόπουλο και τον Μαργαρίτη

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2020

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Action Zone» και μίλησε για την πορεία της προετοιμασίας του Δικεφάλου, την παραμονή του Μαργαρίτη, την προσθήκη του Τσαλμπούρη, ενώ έκανε έκκληση να βοηθήσουν όλοι από την οικογένεια του ΠΑΟΚ τον κ. Χατζόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν αυτά τα δυνατά φιλικά παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Μας βοήθησαν σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν κάποια σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε, όμως υπάρχουν και πράγματα που κάναμε μπροστά ως ομάδα. Όλες οι ομάδες έχουν θέμα στην προετοιμασία λόγω της μεγάλης αποχής από τα γήπεδα ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του Πρωταθλήματος. Είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε κανένα κρούσμα μέχρι στιγμής, αλλά έχουμε άγχος όταν κάνουμε τεστ. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε από εδώ και πέρα με τον κορωνοϊό». 

Για την απόκτηση του Τσαλμπούρη:

«Σε κανένα φιλικό δεν παίξαμε πλήρεις στους ψηλούς. Ο Τσαλμπούρης βοηθάει στη θέση 5. Τα προβλήματα που έχουμε στις θέσεις των ψηλών, μας οδήγησε να κινηθούμε για την απόκτησή του. Είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει και πόσο θα μείνει κοντά μας».

Για την παραμονή του Μαργαρίτη:

«Από το καλοκαίρι θέλαμε να μείνει ο Μαργαρίτης, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Με την παραμονή του έδειξε το καλό παράδειγμα. Το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε να βγάλει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Στα πρώτα φιλικά δείχνει ότι βαδίζουμε στη σωστή κατεύθυνση». 

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: 

«Εμείς θεωρώ με τα πλάνα που είχαμε στο μυαλό μας, φέραμε σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά που χρειαζόμασταν. Μέσα από την καθημερινή τριβή, θα γνωριστούμε καλύτερα, θα δέσουμε ως ομάδα, ώστε στα επίσημα ματς να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. 

Για το ματς με τον Πανιώνιο:

«Το πλάνο μας είναι ότι παίζουμε κανονικά το Σάββατο με τον Πανιώνιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως, αλλά δεν νομίζω να βάλουμε πιο πριν άλλο φιλικό». 

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλες οι ομάδες είναι σε διαδικασίας προσαρμογής και ρόλων, αλλά με αυτούς που αντιμετωπίσαμε είναι πιο ταχύτατες και έχουν διατηρήσει κορμό και προπονητή. Η περσινή χρονιά θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση και θα επανέλθουμε με πιο στέρεες βάσεις εκεί που θα πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ. Όλοι πρέπει να στηρίξουν τον κ. Χατζόπουλο γιατί η ομάδα έχει πολλά χρέη και θα πρέπει άπαντες από την ασπρόμαυρη οικογένεια να τον βοηθήσουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.