Μέξας: «Είμαστε σε φάση αναδόμησης»

Metrosport Team11 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (12/02, 17:00, ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX), εκτός έδρας το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. 

Οι "κυανόλευκοι" ολοκλήρωσαν σήμερα (11/02), χωρίς απρόοπτα, με μια πρωινή προπόνηση στο Ιβανώφειο την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Ο Κώστας Μέξας, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, τόνισε: "Μετά από μια μακρά περίοδο, χωρίς παιχνίδια για την ομάδα μας, έχουμε μπροστά μας, έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, έπειτα από τις τελευταίες νίκες και εμφανίσεις.

Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε σε μια φάση αναδόμησης, με αποχωρήσεις και προσθήκες παικτών. Οι προσθήκες θα γίνουν σύντομα και περισσότερες. Είναι μια αναμέτρηση, στην οποία θα προσπαθήσουμε να δούμε κάποια πράγματα, τα οποία δουλεύουμε τον τελευταίο καιρό. 

Να τα εκτελέσουμε, όσο γίνεται καλύτερα, να δείξουμε ένα πρόσωπο πιο μαχητικό και πιο κοντά σ’ αυτό, που θέλουμε γενικότερα, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος. Σίγουρα είμαστε σε μια περίεργη φάση, αλλά πιστεύουμε ότι πλησιάζει η στιγμή που θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε σαν κανονική ομάδα, μέσα στο παρκέ".

Στην αποστολή του Ηρακλή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σκορδίλης, Roten, Henry, Garrett, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Πετανίδης, Dolezaj, Παπαδάκης.

Μετά τον αγώνα με το Περιστέρι, η αποστολή της "κυανόλευκης" ομάδας θα παραμείνει στην Αθήνα, ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική, που θα γίνει τη Δευτέρα (14/02, 17:00, ΕΡΤ3) στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.