Κούραση και Covid «βγάζουν» σημεία

Θανάσης Κυλώνης07 Νοεμβρίου 2020

Από σήμερα τα ξημερώματα όλη η χώρα ξαναμπήκε σε lockdown και μέσα σ’ όλα τα δυσάρεστα που έχει αυτή η κατάσταση, το παρήγορο είναι ότι οι κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα συνεχίσουν να διεξάγονται, έστω και χωρίς καθόλου κόσμο στα γήπεδα.

Αυτό το Σ/Κ, τελευταίο με φουλ δράση πριν πάμε από βδομάδα σε νέα διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω Εθνικών ομάδων, σηματοδοτεί το φινάλε ενός εξαντλητικού μήνα για τους συλλόγους που παίζουν και στην Ευρώπη, αφού κάθε εβδομάδα είχαν αλλεπάλληλα ταξίδια και παιχνίδια σε διπλό ταμπλό, με την κούραση να χτυπάει κόκκινο. Και όλα αυτά, την ώρα που τα αυξανόμενα κρούσματα σε αρκετούς παίκτες, στερούσαν από τους προπονητές τη δυνατότητα για εκτεταμένο rotation.

Στη Γαλλία έχουμε δυο γειτονικά ντέρμπι μίσους την Κυριακή, το Νις - Μονακό και το Λυών - Σεντ Ετιέν, τα οποία δεν προσφέρονται για στοίχημα βάσει αποδόσεων. Ούτε το διπλό της πολύ δυνατής Λιλ στο 1.95+ και με την κούραση του Γιουρόπα Λιγκ με τρελαίνει. Προσοχή και στο Παρί – Ρεν, καθώς οι Παρζιάνοι μετά τους Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ικάρντι, Ντράξλερ, Βεράτι, Μπερνάτ, έχασαν με τραυματισμό στη Λειψία και τους Νάβας, Κιμπεμπέ, Σαράμπια. Η Ρεν δεν είναι στα καλύτερά της, κουβάλά κι αυτή κούραση από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μπορεί να κάνει την ζημιά. Σίγουρα θα ρισκάρω στο διπλό της Ρεμς στο 3.60+. «Ξύπνησε», έχει επιστροφές βασικών και πετυχαίνει τη Λανς ελλιπέσταστη και χωρίς παιχνίδια στα πόδια της για 20 μέρες λόγω των πολλών κρουσμάτων που είχε. Νομοτελειακή επιλογή το g/g στο Μπορντό – Μονπελιέ (1.80+), είναι οξύμωρο στατιστικό για τους μέτριους Γιρονδίνους και εν πολλοίς τυχαίο το ότι ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ σε 5 εντός έδρας παιχνίδια. Η Μονπελιέ όσο αναξιόπιστη είναι αμυντικά, τόσο επικίνδυνη είναι μπροστά.

Στη Β’ Γαλλίας, νομίζω πως ήρθε η ώρα για το πρώτο φετινό εντός έδρας over της δυνατής Τρουά. Παίζει με την ουραγό Σαμπλί που έχει απουσίες, έρχεται από μεγάλο διπλό με 0-4 στην Αζαξιό, στο 2.30+ έχει αξία. Πιθανός και ο άσος, αλλά 1.50 σ’ αυτή την κατηγορία δεν υπάρχει.

Στην Ιταλία, αποδεκτό το 2.00 στο διπλό της Γιουβέντους, που έχει καλή παράδοση στο «Ολίμπικο» κόντρα σε μια Λάτσιο που θα έχει και πάλι πάρα πολλές απουσίες βασικών ελέω Covid.

Από Γερμανία, στα υπόψιν το διπλό της Σάλκε στο ντέρμπι ουραγών με τη Μάιντζ, κυρίως λόγω απόδοσης (3.30+). Ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, με την Σάλκε κάτι να δείχνει στα τελευταία της ματς, την ώρα που η Μάιντζ μετρά 6/6 ήττες.

Στο Βέλγιο, το διπλό της Αντερλεχτ κοντά στο 3.00 είναι μια σκέψη. Ανεβαίνει σιγά-σιγά και πετυχαίνει τη Γάνδη στην χειρότερη φάση των τελευταίων ετών. Ελλιπής, ευάλωτη και κουρασμένη από τα αλλεπάλληλα παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων.

Ανάλογη επιλογή από την Ολλανδία, η κόντρα της Αλκμααρ που έπαιζε Πέμπτη στο Βελιγράδι. Η Χέρενφεν έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα φέτος και ο άσος της στο 3.40 είναι τσιμπημένος.

Στη δική μας Σούπερ Λιγκ τέλος, το 3.00+ στον άσο του πρωτοπόρου Αρη κόντρα στην κουρασμένη απ’ το ταξίδι στην Ουκρανία ΑΕΚ είναι ελκυστικό, αλλά μού κάνει και το 2.00+ του g/g. Και να κερδίσει, πολύ δύσκολα να το κάνει και πάλι με 1-0 απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΑΪΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ 2

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ G/G

ΤΡΟΥΑ – ΣΑΜΠΛΙ Over

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΛΑΝΣ – ΡΕΜΣ 2

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1

ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.