Metrosport.gr FIFA 21 Challenge: Μια μεγάλη γιορτή των e-sports

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2020

H Battlenet Arena στην πλατεία Ναβαρίνου ήταν το καλύτερο γήπεδο για το τουρνουά του Metrosport.gr. Και η δική σας εντυπωσιακή συμμετοχή σε ποσότητα και ποιότητα αυτή που μας κάνει να ελπίζουμε πως τα καλύτερα έρχονται.

Το Metrosport.gr FIFA 21 Challenge ήταν το δεύτερο ραντεβού του ομίλου Metromedia με τους λάτρεις των E-sports και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.  


Εντυπωσιακοί αγώνες, άψογη διοργάνωση από τα Battlenet στην πλατεία Ναβαρίνου και τους ανθρώπους του και στο τέλος πολλά χαμόγελα από νικητές αλλά και χαμένους.  

Ο Γιώργος Γιαννούλας aka GianTheBoss φάνηκε να το θέλει περισσότερο και να είναι πιο έτοιμος από όλους,αποδεικνύοντάς το στον μεγάλο τελικό, όπου επικράτησε του Στέφανου Σουλιώτη aka Steven9624 και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η τελική κατάταξη και τα έπαθλα της πρώτης τετράδας:

Γιώργος Γιαννούλας aka GianTheBoss (7ημερο ταξίδι στο εξωτερικό απο το L.A TRAVEL)

Στέφανος Σουλιώτης aka Steven9624 (περιφερειακά Bloody)

Σωτήρης Τσίφκας aka Fragbot (περιφερειακά Bloody)

Γιάννης Λαζαρίδης aka Kinglazo (περιφερειακά Bloody)

Για να πετύχουμε τον υψηλό στόχο που θέσαμε για το τουρνουά, δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς την Κατερίνα Σεφερλή (project manager), τον Περικλή Παναγιωτίδη (σκηνοθεσία), τον Αντρέα Νικάκη (Media multimedia/Φώτα-μουσική), τον Σταύρο Σταυρακιδη (esports manager Battlenet) τον Νίκο Κουτσουρίδη (Υπεύθυνος καταστηματος Battlenet Arena Navarinou),τον Γιώργο Καραγιάννη (αρχισυντάκτης metrosport.gr), Χάρη Εμμανουηλιδη (περιγραφη) και Μάριο Καλυβιωτη (ρεπορταζ).



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.