Τζώρτζογλου: «Τι έγινε στο Ατρόμητος–ΑΕΚ; Ίσως κάποιος σεισμός, κάποιες δονήσεις»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου θυμήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ένα περιστατικό με την αναβολή ενός αγώνα ερασιτεχνικών ομάδων στην Κρήτη, όταν ήταν νέος παράγοντας σε μία ομάδα. Τότε ο ίδιος ο Τζώρτζογλου, είχε επινοήσει το θέμα με την απόσταση των δοκαριών, που δεν ήταν η σωστή, βάσει των κανονισμών που ισχύουν.

Είπε πιο συγκεκριμένα: “Θυμάμαι πριν από 35 χρόνια πως είχαμε ένα θεματάκι με τα δοκάρια σε μία αναμέτρηση με το Ασήμι Ηρακλείου. Είχα ξεκινήσει τα πρώτα μου παραγοντικά βήματα. Υπήρξε μία έντονη κακοκαιρία εκείνη την εποχή, η οποία ήταν χειρότερη από αυτή που βιώνουμε τώρα. Ζητήσαμε τότε την αναβολή του αγώνα. Τότε ο μόνος τρόπος για να μην τιμωρηθούμε ήταν να τσεκάρουμε τα δοκάρια και εάν ήταν σε σωστές αποστάσεις. Μιλάμε για το 1988, δηλαδή πριν από 35 χρόνια. Πήγαμε λοιπόν να παίξουμε με το Αιγόη, χωρίς να έχουμε πλήρες ρόστερ. Προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα, μπήκαμε στην διαδικασία, να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα.

Και τα δοκάρια ήταν στα 228 το ύψος, ενώ θα έπρεπε να είναι 244. Κάναμε ένσταση και καταφέραμε να μην γίνει το παιχνίδι, επειδή δεν είχαμε παίκτες στην διάθεσή μας για να παίξουμε το παιχνίδι. Τότε είχαμε χώμα, δεν είχαμε χορτάρι. Τώρα, για το τι έγινε στο Ατρόμητος – ΑΕΚ ; Ίσως λέω ίσως κάποιος σεισμός θα έγινε εκείνη την στιγμή, να είχαμε κάποιες δονήσεις. Από εμένα σίγουρα δεν είχαν πάντως κάποια πληροφόρηση”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.