«Ο στόχος μου με τον Μακεδονικό, ο ΠΑΟΚ, η Κρήτη και οι... μαντινάδες»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον Μακεδονικό, τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ο λόγος για τον Τίτο Κουτεντάκη που αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό, με την μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Κουτεντάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και από το 2018 εντάχθηκε στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Και στις δηλώσεις τουείπε τα εξής: «Παρότι κατάγομαι από την Κρήτη, δεν έχω ιδέα από τις μαντινάδες. Έρχομαι δανεικός στον Μακεδονικό από τον ΠΑΟΚ και ο στόχος μου είναι να συμμετέχω σε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και τον εαυτό μου. Είμαι 19 ετών και πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι.


Στον ΠΑΟΚ είχα ως προπονητές τον Πάμπλο Γκαρσία φέτος και πέρυσι τον Στέλιο Μαλεζά. Και οι δύο προπονητές βοηθούν πολύ τους νέους παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι τρέχω πολύ. Αγωνίζομαι κυρίως ως εξάρι, ή ως οκτάρι. Αναλόγως που θέλει ο προπονητής μου να παίζω.

Έχω ως πρότυπο τον Αουγκούστο, το αριστερό του πόδι είναι δημιουργικό και πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου τον έχει χρησιμοποιήσει και ως δεκάρι. Θα είναι μία καλή ευχή να ξεπεράσω τον Αουγκούστο, τον οποίο και θαυμάζω ως ποδοσφαιριστή».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.