«Τους έπιασα στον ύπνο - Οσο υπάρχει Μπαλτίδης δεν έχουν καμία τύχη»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Ο Τάκης Μπαλτίδης με παρέμβασή του μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τόνισε πως πέτυχε δικαστική νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση εναντίον των αντιπάλων του, που προσπάθησαν να ανατρέψουν τη διοίκησή του στον ερασιτέχνη. 

Ο κ. Μπαλτίδης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Για τον Απόλλωνα θα μιλήσουμε. Στην Καλαμαριά υπάρχει ένας θίασος, τώρα τελευταία, ένας σεναριογράφος και δημιουργούν θέματα. Προσπαθώντας εδώ και καιρό και κάνουν μηνύσεις, ανεβάζουν, τα σκηνικά είναι από 100 μεριές. Ζητούσαν να αναλάβουν την διοίκηση του ερασιτέχνη. Με τον νομικό Λάκη Σημαιοφορίδη αλλάξαμε το καταστατικό στον ερασιτέχνη. Ο Απόλλων έχει αιρετή διοίκηση, ενώ αυτοί ήθελαν να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου. Αυτοί ζητούσαν να γίνουν διοίκηση χωρίς να είναι μέλη του Απόλλωνα. Αυτά δεν γίνονται. Ετσι έκαναν αυτοί. Αυτά τα παιχνίδια τα ξέρω πολύ καλά, και ειδικά για έναν, για τον Μαυρόπουλο θα πω το εξής. Χθες έκανε ένα τρομερό λάθος, είπε 20 πράγματα που είναι ποινικώς κολάσιμα. Θα βάλουν φουστανέλες, έβαλαν και το Πολύκαστρο στην μέση. Σηκώθηκε η τρίχα μας. Πάτε προς τα σύνορα θα βάλετε φουστανέλες.

Λέει ο δικαστής. Δώστε μου 15 λεπτά να δω τις προτάσεις σας. Γύρισε σε πέντε λεπτά και είπε, κύριοι απορρίπτεται η πρότασή σας να κάνετε διοίκηση πρωτοδικείου. Ο Απόλλων δεν είναι της πλάκας. Κοιτάω και κλαίω. Βλέπω τον ΠΑΟΚ με μουσική δωματίου, βλέπω τον Άρη, τον Ηρακλή. Έχω μία δικαστική νίκη και τους έπιασα στον ύπνο. Χαίρομαι για τον Μακεδονικό και τον Ανδρώνη, γιατί κάνει δουλειά προγραμματισμένη. Και τον έκανε ξανά ομάδα με ισχυρές βάσεις.

Και τώρα από την άλλη, βγαίνει ο Καλαιτζίδης και λέει, ότι θα κάνει αθλητικό κέντρο. Παραμύθια. Βγαίνει ο Λεουτσάκος και εκβιάζει τον πρόεδρο της Βέροιας. Κάνω μία τελική προσπάθεια. Να ακούσουν οι οργανωμένοι. Εγώ και καλά είμαι ο κακός ο λύκος. Εγώ δεν τους έδιωξα ποτέ από το γήπεδο. Να γυρίσουν στο γήπεδο. Επειδή αυτός δεν έχει φράγκα, λέω ή θα βάλει τα λεφτά αυτός ή οι ροσονέρι για να παίξει στην Καλαμαριά. Τους φωνάζω. Ελάτε να παίξτε στο γήπεδο για να μην είστε πρόσφυγες. Δεν έχουν πάντως καμία τύχη όσο υπάρχει Μπαλτίδης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.