Κούδας: «Να βάλουν ωτοασπίδες Κωνσταντέλιας και Τζίμας - Μου έχει λείψει ο Ιβάν Σαββίδης»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Ο Γιώργος Κούδας είδε τον νεαρό Στέφανο Τζίμα να τον προσπερνάει με το ρεκόρ που έκανε, με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ιωνικού, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα. Κλήθηκε να σχολιάσει την πρόοδο του Τζίμα, του Κωνσταντέλια και των άλλων νέων παιδιών του ΠΑΟΚ μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”.

Ο Γιώργος Κούδας είπε αρχικά: “Χαίρομαι που τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι προσγειωμένα. Κάποτε πρέπει να σπάνε τα ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος που έσπασε αυτό το ρεκόρ που είχα, από τον Στέφανο. Από 12 ετών μεγάλωσα σε αυτό το σωματείο, θέλω να βλέπω να προκόβουν τα παιδιά τα δικά μας. Η λογική των μανατζαραίων, ορισμένες φορές καίει τα παιδιά. Εκεί γίνονται τα λάθη.

Αν δεν έχεις λίγο αγάπη και ρομαντισμό δεν μπορείς να προχωρήσεις. Εύχομαι καλή πορεία στον Τζίμα. Και στον Κωνσταντέλια. Να βάλουν όμως ωτοασπίδες. Να ακούν όλα τα άλλα, εκτός από τις σειρήνες. Έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να βελτιωθούν στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να μιλάει με την δεύτερη ομάδα. Οι ακαδημίες έχουν φλέβα χρυσού».

Ο «Μέγαλεξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου συνέχισε λέγοντας: «Το υπέρ ταλέντο ο Κωνσταντέλιας ήδη έχει δείξει δείγματα γραφής. Να δουλέψει πάνω εκεί στις αδυναμίες του. Και ο 17χρονος, ο Τζίμας να δουλέψει πολύ. Είναι σε μία ηλικία που μπορεί να γίνει 10 φορές καλύτερος από όσους έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ. Αν δεχθούν τα παιδιά, θα τους κάνω εγώ το τραπέζι για να μιλήσω μαζί τους και να τους δώσω κάποιες συμβουλές. Μπορώ να τους μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Και κυρίως τι θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο. Έτσι φτάνεις να δουλεύεις, να υπηρετήσεις το σήμα του ΠΑΟΚ. Να σε στηρίζουν και οι συμπαίκτες σου. Και έτσι φθάνουν μπροστά τα παιδιά».

Ο Γιώργος Κούδας ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συναντηθεί με τα δύο νέα παιδιά και να τους συμβουλέψει. Απάντησε με τρόπο που απλά επιβεβαίωσε τον ξεχωριστό χαρακτήρα του: «Δεν κάνω αυθαίρετα πράγματα. Παίρνω την άδεια από τον πρόεδρο και μπορώ να κάνω την όποια κίνηση.. Μου ζητήθηκε να πάω να τιμήσω ένα παιδί, τον Βαλάντη. Εγώ δεν κάνω κινήσεις που θα φέρουν αναστάτωση στην ομάδα. Έχω να μιλήσω με τον κ. Σαββίδη γύρω στα δύο χρόνια από τότε που βρισκόταν κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Πήγαινα από τις 10 το πρωί για να μιλήσω με τον κ. Σαββίδη. Μου έχει λείψει».

Ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Κούδας σχολίασε την εθνική τραγωδία των Τεμπών: «Ήμουν σε κατάθλιψη με ότι συνέβη στα Τέμπη, μακάρι να μην συμβεί ξανά ένα τέτοιο δυστύχημα”.

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Κούδας είπε ότι... πήδηξε από τον καναπέ στη φάση του γκολ του Τζίμα!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.