Καρατζάς για τη 40άρα στο Κολοσσός-Ιωνικός: «Τραυματίζεται το μπάσκετ»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2023

Ο Θόδωρος Καρατζάς, πρόεδρος του Κολοσσού Ρόδου μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” και σχολίασε όλα όσα ακούγονται για το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό, κυρίως για την πολύ μεγάλη διαφορά (89-48).

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καρατζάς υποστήριξε: “Ήταν μία μεγάλη νίκη που έπεσε στην σκιά με όλα όσα ακούστηκαν. Είναι πολύ μεγάλο το σκορ και ότι έχει παιχθεί στο στοίχημα. Το παιχνίδι εάν ήταν περίεργο θα έπρεπε να είχαν γίνει ενέργειες νωρίτερα. Εκ των υστέρων λέγεται αυτό που λέγεται. Και ο Ιωνικός έβγαλε μία ανακοίνωση που αναφέρει ότι δεν υπάρχει σκιά. Λέω ότι ο Κολοσσός κατέβηκε για να πάρει το παιχνίδι. Η σκιά που αναφέρουν αρκετοί ήταν πως πήραμε την νίκη με μεγάλη διαφορά. Αυτό τώρα πως θα το αποδείξουμε. Το 89-48 σαν σκορ είναι μεγάλο. Αυτή η ιστορία τραυματίζει το μπάσκετ. Αντί να γιορτάζουμε κάτω, τώρα είμαστε στεναχωρημένοι.

Ούτε ξέρουν γιατί είναι περίεργο. Είμαι στο μπάσκετ επί δεκαετίες. Έλειπαν οι δύο καλύτεροί τους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολη η θέση μου. Λένε ότι είναι περίεργο, εγώ λέω ότι εκ των υστέρων πολλά σχόλια μπορούν να γίνουν. Θα έλεγα πως αυτό το ματς τίθεται υπό παρακολούθηση. Τώρα έγινε το παιχνίδι και κατόπιν εορτής τραυματίζεται το μπάσκετ”.

Ο Νίκος Παναγόπουλος ειδικός στοιχηματικός αναλυτής είπε επί του θέματος: “Όταν μιλάμε για την Ομοσπονδία και στέλνει το παιχνίδι, κάτι γνωρίζει, κάτι έχει δει. Το στοίχημα στο μπάσκετ είναι διαφορετικό σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Έχουμε δει διαφορές 40 πόντων να γίνονται πέντε, ενώ ο άσος ήταν στο 1.05. Στο μπάσκετ, αν έχει «στηθεί», γίνεται στην διαφορά πόντων, όχι στα σημεία. Είναι πιο εύκολο από το ποδόσφαιρο. Ο ένας λόγος είναι οτι είναι λιγότεροι οι παίκτες και ο δεύτερος ότι είναι άθλημα επαφής. Γίνονται πολλά φάουλ, μπορεί να κάνει κάποιος φάουλ συνέχεια και οι αντίπαλοι να βαράνε βολές», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ρεκόρ σε στησίματα είναι στο τένις, επειδή είναι ένας παίκτης, μπορεί μόνος του να κάτσει να χάσει και να μην πάρει κανένα σετ. Ακόμη και στους πόντους, όσο λιγότεροι είναι στη συνεννόηση τόσο πιο εύκολο. Το ποδόσφαιρο είναι πρώτο στα κέρδη, παίζονται μεγάλα ποσά. Στο μπάσκετ αν μία ομάδα πάρει διαφορά αποσύρονται οι πόντοι. Τα πονταρίσματα είναι μικρότερα στο μπάσκετ, απλά θα έχουν κάποια κέρδη κυρίως με over-under».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.