Ανδράλας: «Ξεχωρίζουν Μπράντονιτς, Πανίδης στον ΠΑΟΚ Β', πολύ ποιοτικός ο Χατζηστραβός»

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον Διαγόρα Ρόδου ο Πάρης Ανδράλας. Ο πρώην άσος του Δικεφάλου και νυν προπονητής στην ομάδα της Ρόδου είχε την ευκαιρία να αναλύσει τα δεδομένα που επικρατούν. Μάλιστα ο Ανδράλας ξεχώρισε και κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ.

«Υπάρχει μία στεναχώρια γιατί είμασταν πολύ καλοί, αλλά δεν πήραμε την νίκη. Και ο πόντος δεν θα ήταν δίκαιος για εμάς. Πως έγινε το 2-3; Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με ένα πέναλτι αμφισβητούμενο, το οποίο με μεγάλη ευκολία το έδωσε ο διαιτητής. Στην διάρκεια του ημιχρόνου είχαμε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Καταφέραμε και κάναμε ανατροπή του σκορ. Όμως ο ΠΑΟΚ μας πίεσε, χωρίς να δημιουργεί προϋποθέσεις. Κατάφερε και μας κέρδισε. Η ποιότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο. Δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ κρύο στο τέλος και χάσαμε το παιχνίδι» είπε ο Ανδράλας.

-Για τον Μπράντονιτς και τον Τζίμα έχεις σχηματίσει μία άποψη για την αξία τους;

    «Αυτό που έζησα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Και ο Μπράντονιτς είναι εξαιρετικός, έχει και το γκολ. Και ο Πανίδης, ο σέντερ φορ μου άρεσε πολύ. Και ο Χατζηστραβός που τον είχαμε στην Λαμία, που είναι πολύ ποιοτικός στην θέση Νο 10. 'Ολο το μέλλον είναι μπροστά τους. Ο ΠΑΟΚ βάζει νέα παιδιά γιατί είναι καλοί παίκτες. Ο Τζίμας έχει καλό σωματότυπο και ηλικιακά μπορεί να παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη. Αυτά τα παιδιά ξεχωρίζουν. 

      Ο στόχος που έχουμε θέσει για τον Διαγόρα είναι να σωθούμε. Δεν είχαμε δικαίωμα μεταγραφών. Αλλά έχω μικρό ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ έβαλε αλλαγή τον Νινούα που είχε παίξει και στην πρώτη ομάδα και εμείς είχαμε τρείς παίκτες στον πάγκο. Οι άνθρωποι που έχουν την ομάδα, κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να πάρουν παίκτες. Να έρθουν δύο έμπειρα παιδιά. Και από εκεί και πέρα να βγουν δύο δελτία νέων παικτών. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πως θέλω να κερδίζω».

    Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

    Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.