«Δεν θέλω να σκεφθώ τι θα συμβεί, αν η κόντρα μεταφερθεί στο ποδόσφαιρο»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Εστία», Μανώλης Κοττάκης.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος στις δηλώσεις του, είπε για την κόντρα του Μητσοτάκη με τον Μαρινάκη:

«Η αρχή που ξετύλιξε το κουβάρι της κόντρας ήταν οι υποκλοπές. Πολιτικά πρόσωπα μπορούν να γνωρίζουν τους επιχειρηματίες. Χατίρια όμως δεν πρέπει να κάνουν. Με εντολή πήγαν για να διαπραγματευτούν. Αποκαλύφθηκε η συνάντηση τους στο σπίτι του επιχειρηματία. Και που το ήξεραν πως η άλλη πλευρά θα είχε και μάρτυρες; Την σούπα την χάλασε η διαρροή της μυστικής συνάντησης. Τα έχουμε σήμερα αναλυτικά στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “Εστία”.

Μετά, όλα όσα έγιναν τα διοχέτευσαν προς τον Τύπο. Σε κάθε κρίση που φτάνει στην αυλή του πρωθυπουργού, τότε ο πρωθυπουργός θυσιάζει κάποιον δικό του. Στις υποκλοπές ήταν ο Δημητριάδης αυτός που θυσιάστηκε. Τώρα μετά το δημοσίευμα από το Βήμα για τα Τέμπη, πέταξε στη θάλασσα και δύο υπουργούς του. Αυτό συνέβη.

Εμείς οι Θεσσαλονικείς είμαστε ντόμπροι. Ευθείς.

Οι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί, στο σπίτι του επιχειρηματία, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει την άδεια, έγιναν σάντουιτς. Όλο και κάτι έχω μάθει. Γνωρίζω πως είχαν πάρει την άδεια για να βρεθούν εκεί στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, του Μαρινάκη. Με την άδεια του Μαξίμου, πήγαν να διαπραγματευτούν με αυτόν που τους κατήγγειλε.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε και ντέρμπι την Κυριακή. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα συμβεί εάν μεταφερθεί η κόντρα στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να μην πάει τίποτα στραβά. Σκεφθείτε τι θα εξελιχθεί μέσα στα πλέι οφ».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.