Ζαφείρης Μελάς: «Χάρηκα που ο Πέλκας πήρε μεγάλο συμβόλαιο από τουρκική ομάδα»

Γιώργος Καστάνης24 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης Μελάς με το τραγούδι του οποίου η Μπασακσεχίρ παρουσίασε τον Πέλκα. Και η παρουσίαση αυτή έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Στη Σέντρα» αναφέρθηκε στη μετακίνηση του Έλληνα μέσου με αρκετή δόση χιούμορ.

«Με πήρε ο Πέλκας τηλέφωνο και μου είπε ότι θα μου στείλει κάποια λεφτά (γελάει) για το τραγούδι και την παρουσίαση που έγινε. Σοβαρά τώρα, χάρηκα πολύ για το γεγονός ότι ο Πέλκας έκανε ένα μεγάλο συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, την Μπασακσεχίρ. Είπα ότι χάρηκα που πήγε σε μία τουρκική ομάδα και πήρε ένα καλό συμβόλαιο. Πήρε καλά λεφτά τα οποία λογικά δεν θα τα έπαιρνε εάν έμενε εδώ, για αυτό πασχίζουμε όλοι για να έχουμε μία καλή πορεία στην καριέρα μας. Και για την οικογένειά του. Εγώ μιλάω τούρκικα, γεννήθηκα σε τούρκικο μαχαλά στην Ξάνθη και ξέρω τον τόνο».

Όσο για το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ, δεν θα πάω στην Τούμπα. Μεγαλώσαμε κιόλας, δεν νομίζω ότι θα πάω, τα παιδιά μου όμως πηγαίνουν και παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ».

Όσο για την πορεία του Δικεφάλου την νέα αγωνιστική περίοδο, θέλω να πω ότι δεν είμαι αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά. Ο ΠΑΟΚ θα είναι είτε στην τέταρτη θέση, είτε στην πέμπτη θέση στο νέο Πρωτάθλημα. Δεν είμαι αισιόδοξος. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται».
Ο Ζαφείρης Μελάς κατέληξε λέγοντας: «Ετοιμάζω κάτι καινούργιο και ελπίζω πολύ σύντομα να το παρουσιάσω στον κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.