Τσιώλης: «Αυτά θέλω να πετύχω στον Ηρακλή, θα πάρουμε σέντερ φορ και χαφ»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Ο Σάκης Τσιώλης, ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα για την προσπάθεια που κάνουν στον Ηρακλή για να πετύχουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο κ. Τσιώλης ρωτήθηκε αρχικά τι λέει στους παίκτες και απάντησε με τον εξής τρόπο: “Τους είπα όταν συναντήθηκα μαζί τους, πως έχω προπονήσει 30 ομάδες και έπαιξα επί πολλά χρόνια όταν ήμουν ενεργός ποδοσφαιριστής. Φανταστείτε επί 20 χρόνια ως παίκτης πόσα έζησα στα αποδυτήρια. Το σημαντικό όμως είναι ότι στη Θεσσαλονίκη βρήκα μία ήρεμη και ήσυχη ομάδα και αυτή την στιγμή βρήκαμε δύο τρόπους για να παίξουμε. Έχουν την δυνατότητα τα παιδιά να το δείξουν.

Αυτό που τους είπα και λέω από μέσα μου είναι πως δεν ξέρω πόσο θα βελτιώσω την τεχνική σας. Όμως τους είπα πως θέλω να σας περάσω το μενταλιτέ του Ηρακλή. Αυτό θέλω να σας φέρω. Το κεφάλαιο του Ηρακλή είναι η ιστορία του. Προσπάθησα να το περάσω στα παιδιά. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το μενταλιτέ του Ηρακλή είναι η δύναμη και το πάθος που πρέπει να έχουν οι παίκτες και μακάρι να πάνε όλα καλύτερα.

Με την εικόνα που έχει η ομάδα, και οι παίκτες το πιστεύουν. Θα είμαστε μέσα στις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουμε. Εάν είμαστε καλά εμείς, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστώ τον Ευγενίου που με εμπιστεύτηκε. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, προσπαθούμε να μιλήσουμε με κάποια παιδιά, θέλουμε να πάρουμε δύο – τρία παιδιά για να μας ενισχύσουν. Ήδη έχουμε πάρει ένα παίκτη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλουμε να πάρουμε έναν κεντρικό σέντερ φορ, έναν ξένο επιθετικό. Εάν δεν λύσει το συμβόλαιο ο ξένος παίκτης όπου έχουμε αποφασίσει να αποκτήσουμε, τότε θα πάμε στην επιλογή ενός νεαρού Έλληνα.

Ο δεύτερος παίκτης που θα πάρουμε είναι ένας χαφ. Περιμένει μία ομάδα από το εξωτερικό. Εάν δεν πάει εκεί, θα έρθει μαζί μας για να συνεργαστούμε”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.