Μπιμπισίδης: «Απώλεια ο Πάλμα εν όψει του ντέρμπι, θέλω με... χίλια τον Καμαρά»

Metrosport Team30 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον Άρη και την νίκη επί του Παναιτωλικού ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στο παρελθόν. Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης που προσέφερε πολλές υπηρεσίες στον Άρη πριν από χρόνια μίλησε στο Metropolis 95,5 για τον Άρη, για το παρελθόν, για τις ένδοξες στιγμές που δεν πρόκειται να ξεχάσει.

Αρχικά είπε:“Για τον Πάλμα, οφείλω να ομολογήσω πως ο τραυματισμός του, είναι απώλεια για τον Άρη εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι παίκτες δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ρίσκαρε πολύ με τον προηγούμενο κόουτς ο πρόεδρος. Να έρθει γρήγορα ο Νταρίντα. Θα έχει και τον Ετέμπο που θα έχει σημαντικό ρόλο στον χώρο του κέντρου. Θα κόψει και θα κάνει παιχνίδι με την ομάδα. Νομίζω ότι αυτός άλλαξε όλη την μορφή της ομάδας. Ο Πάλμα μας έδειξε δείγματα ταλέντου.

Εχω ένσταση όσον αφορά την θέση που θα παίξει, ίσως σαν κρυφός φορ είναι η κατάλληλη θέση του. Και όχι στην πλάγια γραμμή. Ήταν πολύ κοντά οι κινήσεις που έκανε προς τον Γκρέι. Έμπαινε πολύ κοντά στην μεγάλη περιοχή. Και έκανε πολύ καλά τελειώματα για να πλασάρει, για να δημιουργήσει. Εφόσον αυτή την θέση την παίζει με αυτό τον τρόπο, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα είναι πολύ απελευθερωμένος όταν επιστρέψει”.

- Εν όψει του ντέρμπι είναι απώλεια για τον Άρη το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει ο Πάλμα;

“Κάθε βασικός παίκτης που δεν μπορεί να αγωνιστεί είναι απώλεια. Έχει δυναμική στα στημένα πάντως ο Πάλμα. Σκοράρει πολύ. Και θα είναι απώλεια σίγουρα. Μπορούμε να βρούμε λύσεις. Περίμενα από την ενδεκάδα να κατεβούμε πιο επιθετικά. Έλειπε βέβαια και ο Φαμπιάνο όμως ο Πίρσμαν μπορεί να παίξει ως αριστερό στόπερ, ίσως το φοβήθηκε λίγο ο Πάρντιου.

Με την εικόνα που είχε ο Άρης, πιστεύω ότι κάνει βήματα προόδου. Με τον Λεβαδειακό με απογοήτευσε η ομάδα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Αναστασίου είναι σοβαρός μεν, αλλά έκανε άστοχες δηλώσεις. Ο Άρης έκανε πολλές τελικές προσπάθειες. Μας έχει απογοητεύσει λίγο και το VAR. Εάν κάποιος είναι οφ σάιντ φαίνεται. Εάν το... νύχι ενός παίκτη είναι οφ σάιντ, τότε είναι υπερβολή να δίνεται.

Επίσης δείξαμε ως Άρης ένα πρόσωπο πολύ καλό στο επιθετικό κομμάτι. Να βρει ένα στυλ και ένα ρόστερ που θα παίξουν κάποια ματς με την ίδια ενδεκάδα για να μην αλλάζει θέσεις και συστήματα”.

- Ο Νταρίντα θα βοηθήσει;

“Έμαθα πως είναι πολύ καλά και με τον Ετέμπο θα δείξει και άλλα στοιχεία. Πρέπει να ενεργοποιηθεί και ο Μανού Γκαρθία. Πρέπει να παίζει περισσότερο. Να πάει σε άλλο ρόλο πιο μπροστά ο Ματέο. Και σε ένα ρόλο που θέλει τρεξίματα”.

- Πιστεύεις ότι ο Καμαρά εφόσον επιστρέψει θα μπορέσει να βοηθήσει αποτελεσματικά τον Άρη;

“Τον θέλω με... 1000 στον Άρη. Θα τον έβαζα ως περιφερειακό επιθετικό. Πίσω από τον Γκρέι, πλάγια από τον Γκρέι. Δεν ήθελα να φύγει από την ομάδα. Θα δείτε ότι με τον Καμαρά θα έχουμε μεγάλη δυναμική στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι διαφορετικός παίκτης. Για να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Εφόσον έρθει θα …. πέσουν τα τσιμέντα στην θύρα 3”.

Είπε ακόμη για την απώλεια του Πελέ: “Έφυγε ένας πολύ μεγάλος, ο Πελέ. Αυτός ο Κρόιφ και ο Μαραντόνα κάνουν μία απίστευτη τριπλέτα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.