«Από πού μετράει κάποιος την απόσταση έως τα δοκάρια; Είναι μία διαδικασία από την οποία δεν βγάζεις άκρη»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γιώργος Κολιμπάδης που εκπροσωπεί την εταιρία Sports Solutions μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τα δοκάρια και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ που ματαιώθηκε.

Ο κ. Κολιμπάδης στις δηλώσεις του υποστήριξε: «Όλα τα δοκάρια είναι τσιμεντωμένα. Το τσιμέντο, πιθανότατα μετά από μία ισχυρή βροχόπτωση μπορεί να υποστεί μία υποχώρηση. Από την παλαιότητα των δοκαριών μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Και από την συχνή αλλαγή του χλοοτάπητα, μπορεί να συμβεί, όλα τα φυσικά γεγονότα, μπορούν να επηρεάσουν τα δοκάρια με αποτέλεσμα να μπαίνουν πιο βαθιά στο χώμα και να αλλάζει έστω και για λίγους πόντους η όλη διαμόρφωση.

Εάν το έδαφος υποχωρήσει ναι. Δεν θα είναι τρελές οι αλλαγές, ίσως μιλάμε για δύο πόντους. Υπάρχει μία ανοχή πάντως και η χρήση της μεζούρας είναι κάτι το σχετικό. Από που το μετράς αλήθεια; Όταν πατάει το παπούτσι του τερματοφύλακα, πατάει χώμα. Από που μετράς; . Εμείς στα δοκάρια που εμπορευόμαστε, βγαίνουν και μπαίνουν εύκολα. Υπάρχουν παλιά δοκάρια που έχουν πακτωθεί τελείως.

Έχουμε δώσει σε πολλές ομάδες, δοκάρια. Τοποθέτηση δεν έχουμε κάνει εμείς. Είχαμε στείλει στον Αστέρα Τρίπολης. Όλα είναι με τσιμέντο, απλά πακτώνεται μέσα μία βάση, ένα ποτήρι. Και μπαίνει μέσα στο ποτήρι, το δοκάρι”.






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.