Σε ζεστό και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου Metromedia σε μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα, αισιοδοξία και… τύχη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ομίλου, Παύλος Ανδρώνης, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των σημαντικών επιτευγμάτων του 2025 ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία του WebTV σηματοδοτώντας ένα νέο, δυναμικό κεφάλαιο για τον όμιλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο νεότερο «παιδί» της οικογένειας, τη MetroEnergy, που ήδη κάνει τα πρώτα της βήματα.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με τα κομμάτια να μοιράζονται σε όλα τα τμήματα, από το αθλητικό τμήμα μέχρι τη διοίκηση και τα μουσικά ραδιόφωνα, σε μια κίνηση με έντονο συμβολισμό ενότητας και συλλογικότητας.
Το φλουρί έφερε χαμόγελα και χειροκροτήματα, με τους τυχερούς της ημέρας, Τατιάνα και Γρηγόρη, να κλέβουν την παράσταση και να εύχονται το φλουρί να αποδειχθεί τυχερό για τη νέα χρονιά.
Μια όμορφη στιγμή που απέδειξε πως o όμιλος Metromedia είναι μια δυνατή οικογένεια με κοινό όραμα και ακόμα πιο δυνατή συνέχεια.