Metrobet: Σταθερές αξίες

Θανάσης Κυλώνης19 Αυγούστου 2020

Ασχέτως αν πληρωνόμαστε ή όχι ποντάροντας στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αυγούστου, καθαρά ποδοσφαιρικά μιλώντας, το θέαμα που βλέπουμε στα δύο final-8 που βρίσκονται σε εξέλιξη σε Πορτογαλία και Γερμανία είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου χθες βράδυ είχαμε τον πρώτο ημιτελικό Λειψία – Παρί και σήμερα θα μάθουμε ολοκληρωμένο το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της ερχόμενης Κυριακής, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι «εμφύλιος», είτε γερμανικός είτε γαλλικός. Ο αποψινός ημιτελικός έχει ακόμα πιο καυτό φαβορί σε σχέση με τον χθεσινό, όπως φαίνεται κι από το 1.20 στη νίκη της Μπάγερν. Το brand name των Βαυαρών είναι από τα ισχυρότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με αμέτρητους τίτλους εντός και εκτός συνόρων, η Λυών αν και παίζει κάθε χρόνο στα ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει σε έναν τελικό. Και ο μόνος τρόπος για να ξαναπαίξει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη είναι να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η πρόωρη διακοπή του γαλλικού πρωταθλήματος την βρήκε στην 7η θέση της βαθμολογίας!

Αυτά βέβαια ίσχυαν πάνω-κάτω και όταν η Λυών απέκλειε τη Γιουβέντους και την Σίτι, όμως η Μπάγερν είναι άλλη περίπτωση. Ίσως η πιο σταθερή αξία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που τρέχει ένα απίστευτο νικηφόρο σερί σε Γερμανία και Ευρώπη και άμα σε βρίσκει μπόσικο δεν σε λυπάται. Λέγαμε από τις μέρες της καραντίνας ακόμα ότι είναι το Νο1 φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και το επιβεβαίωσε βάζοντας 7 συνολικά γκολ στην Τσέλσι στους «16» και άλλα 8 στον προημιτελικό με τη Μπαρσελόνα! Με την ψυχολογία που έχουν πλέον οι παίκτες του Φλικ θα είναι έκπληξη αν χάσουν το τρόπαιο, πόσω μάλλον το να μείνουν εκτός τελικού. Η Λυών έδειξε τα δόντια της σε Γιούβε και Σίτι, δεν το αποκλείω να σκοράρει και πάλι, αλλά μέχρι εκεί. Κρατάω τη νίκη της Μπάγερν μαζί με over 3,5, σε αποδόσεις άνω του 2.00.

Οσον αφορά στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ την Παρασκευή, εκεί οι ισορροπίες είναι πολύ πιο λεπτές. Η Σεβίλλη δεν έπεισε με τις εμφανίσεις της κόντρα σε Γουλβς (1-0) και Γιουνάιτεντ (2-1), αλλά μιλάμε για έναν θεσμό που της πάει… γάντι. Πολυνίκης με 5 κατακτήσεις του τροπαίου σε ισάριθμους τελικούς (!), σταθερή αξία κι αυτή. Η Ιντερ του Κόντε δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, σκοράρει πολύ πιο εύκολα με τους Λουκάκου - Λαουτάρο να βρίσκονται σε μεγάλα κέφια, αλλά μιλάμε για μια διαχρονικά αναξιόπιστη ομάδα που έχει να παίξει μια δεκαετία σε ευρωπαϊκό τελικό. Στο 3.30+ το Χ, καιρό έχουμε να δούμε παράταση…

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΛΥΩΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ 2 & OVER 3,5

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΕΒΙΛΛΗ – ΙΝΤΕΡ Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.