Metrobet: Διπλά τα χαμόγελα στο Πιεμόντε

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος07 Νοεμβρίου 2020

Στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού δεν βρισκόμαστε μόνο εμείς στην Ελλάδα. Εθνικό Lockdown μπορεί να μην έχουν Ιταλία και Ισπανία, αλλά τα κρούσματα και γενικώς η κατάσταση είναι δύσκολη και εκεί. Ποδοσφαιρική δράση όμως υπάρχει και συνεχίζεται (και στις χαμηλότερες κατηγορίες) με όσα προβλήματα κι αν προκύπτουν.

Σε κάθε αντιπαλότητα μεταξύ δύο ομάδων, ιδιαίτερα όταν υπάρχει το τοπικό του χαρακτήρα, δύο αποτελέσματα παρακολουθούν οι οπαδοί: Της ομάδας τους και της αντιπάλου. Κάπως έτσι γίνεται και στο Πιεμόντε. ΟΚ περισσότερο από πλευράς Τορίνο, καθώς η Γιουβέντους έχει ανέβει επίπεδα. Αυτή την αγωνιστική στο Campionato είναι ευκαιρία για… διπλά χαμόγελα στο Πιεμόντε. Για νίκη της Γιουβέντους (που με Κριστιάνο Ρονάλντο είναι άλλη ομάδα και τον Μοράτα σε καλό ρυθμό στο σκοράρισμα) στο Ολίμπικο επί της πολύ αποδυναμωμένης από τον κορωνοϊό Λάτσιο, που εκτός της ενδεκάδας ανάγκης, έχει να διαχειριστεί μετά από χρόνια και την παράλληλη παρουσία της στους ομίλους του CHL.

Και για νίκη της Τορίνο. Ιδανικό το timing. Έχει πάρει τα πάνω της μετά τη νίκη επί της Τζένοα και έχει να υποδεχθεί την πολύ αδύναμη (ειδικά εκτός έδρας) Κροτόνε, με τον άσο σε ελκυστικά επίπεδα. Η Ρόμα έχει σοβαρευτεί και αμυντικά. Είναι πολύ καλύτερη από τη Τζένοα σε όλα τα

επίπεδα, πέτυχε εύκολες νίκες με Φιορεντίνα και Κλουζ και δεν πιστεύω πως θα κολλήσει στη Γένοβα. Η Μπολόνια δέχεται σερί γκολ σε 39 παιχνίδια της (από πέρσι), η Νάπολι είναι επιθετική, σκοράρει, έκανε και ροτέισον στην Κροατία. Δύο εναλλακτικές: 2 με Over ή Combo GG/Over. Η Μίλαν γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα (0-3 από τη Λιλ στο Europa League) και έχει ευκαιρία αντίδρασης κόντρα στη Βερόνα η οποία δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Μιλάνο (ούτε την Ίντερ!). Σε μια γρήγορη περασιά από τη Serie B ελκυστικό μου φαίνεται το διπλό της (πιο ομάδας που τυχαία έχασε 2-1 από τη Μόντσα) Τσιταντέλα στην Πεσκάρα (που έχει 5 σερί ήττες).

Στην Ισπανία ένα πράγμα: Δεν γίνεται αυτή η Σεβίγια να έχει τρεις σερί ήττες. Καλή η Οσασούνα, θα τη δυσκολέψει, αλλά της έχει πάρει τον αέρα, καθώς μετρά 7 σερί νίκες απέναντί της. Ας είναι και 1,60. Η Κάδιθ έχει τρελάνει κόσμο εκτός έδρας. Απόλυτο 4 νικών με 6-0 τέρματα και τη μια μέσα στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ. Σειρά να πληγώσει και την Ατλέτικο που έχει σε τρομερή κατάσταση τον Ζοάο Φέλιξ; Προτιμώ να μην πληρώσουμε για να μάθουμε. Βλέπω το GG σε υψηλές τιμές, κοντά στο 2,80… Η Βαγιαδολίδ είναι σκέτη απογοήτευση, έχει εσωτερικά θέματα και υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο που πήρε ψυχολογία με νίκη ανατροπή επί της Σεβίλλης. Το μάτι πάει δεξιά… Τέλος, αυτή η Βαλένθια μόνο ομάδα δεν είναι. Και η διοίκησή της αποφάσισε να πουλήσει και τον Κοντογκμπιά στη Σεβίλλη! Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκει ρυθμό επιθετικά και δικαίως είναι φαβορί, αλλά με Over προφανώς είναι πιο ελκυστική η απόδοση.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

ΤΟΡΙΝΟ – ΚΡΟΤΟΝΕ 1

ΣΕΒΙΓΙΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.