Αν όχι και τώρα, πότε;

Θανάσης Κυλώνης31 Οκτωβρίου 2020

Οι αλλεπάλληλες υποχρεώσεις των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποτελέσει και πάλι μπούσουλα για την στήλη ενόψει του Σ/Κ που έχουμε μπροστά μας.

Ξεκινώ από τη Γαλλία, όπου η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού έχει οδηγήσει σε νέο lockdown, με τις θύρες των γηπέδων να κλείνουν εκ νέου για τους φιλάθλους. Στα σημερινά ματς της Ligue 1 και τα δύο φαβορί είναι αν μη τι άλλο προς αποφυγή. Η Ρεν δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε τέτοιους φρενήρεις ρυθμούς, εξ ου και η πρόσφατη «κοιλιά» της, με τις απουσίες των διεθνών της χαφ, Ενζονζί και Καμαβινγκά, να είναι πολύ σημαντικές. Ακόμα περισσότερες είναι οι απουσίες της Παρί, που έχασε και το Νεϊμάρ με τραυματισμό στο ματς με την Μπασάκ, την ώρα που έλειπαν ήδη Βεράτι, Παρέδες, Μπερνάτ, Ικάρντι, Κέρερ, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Ντι Μαρία. Επιπλέον, ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι στη Λειψία για το Τσάμπιονς Λιγκ και η Ναντ του Γκουρκίφ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. 

Θα ρισκάρω στην κόντρα των πρωταθλητών στο «Μποζουάρ», κοντά στο 3.00 το 1Χ. Από τα κυριακάτικα παιχνίδια, κρατάω το over του 1.95 στο «εξάποντο» Ντιζόν – Λοριάν, δυο ομάδες με πολύ ευάλωτες άμυνες, το over του 1.90+ στο βραδινό ντέρμπι Λιλ – Λυών, όπου υπάρχει πολλή ποιότητα μεσοεπιθετικά και στις δύο, αλλά και τον άσο της Μονακό με τη Μπορντό στο 1.90. Ποιοτικότερη η ομάδα του Κόβατς, περιμένω από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις μετά το ντόρτι στη Λυών, με την Μπορντό να στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της μέχρι τώρα.

Από Β’ Γαλλίας, καλός άσος στο 2.10 δείχνει η Χάβρη. Ερχεται από σπουδαίο διπλό και έχει στόχο την άνοδο φέτος, η νεοφώτιστη Πο ναι μεν έκανε σεφτέ στις νίκες, αλλά είναι πολύ ευάλωτη εκτός έδρας. Καλό over στο 2.30+ το Ροντέζ - Οσέρ, δυο ομάδες με ξεκάθαρη τάση για μεγάλα σκορ, ειδικά η Οσέρ.

Από Πρέμιερ Λιγκ, κρατάω τον άσο της Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ στο 2.00+. Απέδειξε την αγωνιστική της άνοδο με το εντυπωσιακό 5-0 επί της Λειψίας, σιγά σιγά μπαίνει στην εξίσωση και ο Καβάνι, ενώ έχει και σούπερ πρόσφατη παράδοση με την Αρσεναλ. Νοέμβρης μπαίνει αύριο, καιρός είναι να πανηγυρίσει τον πρώτο της άσο και στο πρωτάθλημα η ομάδα του Σόλσκιερ.

Με την ίδια περίπου λογική, πολύ είναι έστω και γι’ αυτόν τον μετριότατο Παναθηναϊκό το να παραμένει ακόμα χωρίς νίκη, όπως οξύμωρο είναι και το ότι δεν έχει κερδίσει ποτέ σε 6 επισκέψεις του στη Λαμία! Ο Μπόλονι είχε άλλη μια εβδομάδα προπονήσεων, η Λαμία είναι ουραγός και φαβορί για… φούντο φέτος, κοντά στο 2.00 το διπλό παίζεται.

Στην Αυστρία, αξίζει το ρίσκο στο 3.80 του άσου της Στουρμ Γκρατς, η οποία είναι αήττητη φέτος τρέχοντας νικηφόρο σερί μέσα στον Οκτώβρη και πετυχαίνει τη Λίντσερ καταπονημένη από τα διαδοχικά παιχνίδια εντός και εκτός συνόρων.

Στις Κάτω Χώρες, καλοπληρωμένο g/g και over για τα δεδομένα του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχουμε στο Χρόνινχεν - Φένλο, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από το 0-13 κόντρα στον Αγιαξ και το 4-2 επί της Ντεν Μπος μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο, ενώ βάσει φόρμας επιλογή δείχνει και το διπλό της Φιτέσε στη Βίλεμ στο 2.00+. Στο Βέλγιο, αξία υπάρχει στην κόντρα της ντεφορμέ και κουρασμένης ελέω Ευρώπης Σταντάρ, με την Οστάνδη να είναι σε φουλ φόρμα και σαφώς πιο φρέσκια. Στο 4.50+ το διπλό, σηκώνει και κάλυψη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΡΟΝΤΕΖ – ΟΣΕΡ Over

ΧΑΒΡΗ – ΠΟ 1

ΒΙΛΕΜ – ΦΙΤΕΣΕ 2

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΟ 2

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΕΝΛΟ G/G & Over

ΝΑΝΤ – ΠΑΡΙ 1Χ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΝΤΙΖΟΝ – ΛΟΡΙΑN Over

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1

ΣΤΟΥΡΜ – ΛΙΝΤΣΕΡ 1 DNB

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΑΡΣΕΝΑΛ 1

ΣΤΑΝΤΑΡ – ΟΣΤΑΝΔΗ 2 DNB

ΛΙΛ – ΛΥΩΝ G/G & Over

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.