Μετράει αντίστροφα για Μασσαλία ο ΠΑΟΚ - Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μιτρίτσα

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Αντίστροφα μετρούν στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στη Γαλλία για τη φάση των «8» του Conference League, εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως όλα δείχνουν θα έχει μαζί του τον Μιτρίτσα, ο οποίος σήμερα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: 

Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς Μαρσέιγ με την αναμέτρηση στη Γαλλία να πλησιάζει. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο καταστρώνουν τα σχέδια τους για το ματς στο Βελοντρόμ και δουλεύουν προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι για την πρόκληση που τους περιμένει.

Η Τρίτη (05.04) ήταν μέρα τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στην προσέγγιση του αγώνα στη Μασσαλία.Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει πλέον μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη .Την Τετάρτη (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Στις 13:00 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Βελοντρόμ.Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό τη Μασσαλία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.