Μέτρα για… γεμάτο Γ. Καραϊσκάκης!

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2021

Μπορεί η χθεσινή αναμέτρηση να έγινε στο άδειο λόγω τιμωρίας Γ. Καραϊσκάκης αλλά τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο και περιμετρικά αυτού ήταν πολλά και δρακόντεια.

Αξίζει να σημειώσουμε πως πίσω από τον πάγκο του Δικεφάλου (και επαναλαμβάνουμε σε άδειες κερκίδες αφού οι όποιοι θεατές ήταν ψηλά στις σουίτες) βρέθηκε διμοιρία των ΜΑΤ. Κάτι δηλαδή που συνηθίζεται όταν στο γήπεδο υπάρχει κόσμος.

Επίσης έξω από την είσοδο του γηπέδου που οδηγεί στα αποδυτήρια υπήρχαν πολλές κλούβες των ΜΑΤ. Η συγκεκριμένη θύρα δεν άνοιξε παρά μόνο για την είσοδο των δυο αποστολών.

Μέχρι και οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, για να μην χρειαστεί να ανοίξει αυτή η θύρα μπήκαν αρχικά με ηλεκτρονικό εισιτήριο που έπρεπε να ακυρώσουν σε τουρνικέ για να παραλάβουν αμέσως μετά και μέσα από τον χώρο του γηπέδου τη διαπίστευση τους.

 Για την ιστορία να αναφέρουμε πως αυτό το ματς ήταν το πέμπτο συνεχόμενο με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό που έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου.

Εξάλλου, αυτή τη φορά δεν υπήρχε κανένα υβριστικό πανό κρεμασμένο στη θύρα 7 κάτι που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στα αντίστοιχα ματς. Και όπως τουλάχιστον συζητούνταν έξω από το γήπεδο η κόντα της Θύρας 7 με τη διοίκηση του Ολυμπιακού οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε τόσο δρακόντεια μέτρα σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.